NIKOLIĆ: Elementarne pojmove u politici ne znaju, ali kako opljačkati Srbiju, znaju odlično

Novosti online

21. 09. 2023. u 15:27

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavila je danas da se bivši režim se okupio da dodatno oteža svojoj zemlji.

НИКОЛИЋ: Елементарне појмове у политици не знају, али како опљачкати Србију, знају одлично

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas u holu Narodne skupštine, okupili se oni, od zla oca i još gore majke, a svi iz bivšeg režima da nam još jednom pokažu da papir trpi sve. Razne budalaštine, uglavnom nepismene, kao što je to bio slučaj pre nekoliko dana kada su, kao najgore neznalice, uputivši zahtev za izbore predsedniku Vučiću, pokazali da ne znaju ni razliku između raspisivanja i održavanja izbora. Elementarne pojmove u politici ne znaju, ali kako opljačkati Srbiju, znaju odlično. Tako da ih papir možda trpi, ali građani Srbije, sigurno više neće!

I konačno su priznali, da ih nikada tragedije nisu zanimale, mrtva deca preko koje su jezivo hteli da prikupe političke poene, priznali su da ih ne zanimaju ni plate ni penzije, ni izgradnja Srbije, već isključivo napad na predsednika Vučića.

I baš u danu, kada se on lavovski bori za interese naše zemlje u UN, kada je nikada teža situacija za naš narod na KiM i kako je današnji dan izuzetno važan po tom pitanju, kao po Kurtijevoj dirigentskoj palici, okupljaju se da dodatno otežaju svojoj zemlji. Baš onako kako su uvek radili.

Na najveću i jedinu prepreku do ponovnog rušenja Srbije udaraju svom snagom. Znaju oni da sve dok predsednik Vučić stoji kao snažan bedem i brana naše nezavisnosti, ekonomski jake Srbije, koja samostalno donosi svoje odluke, niko neće moći da je slomi!

Nema tog stranca kome se oni mole da ih dovede na vlast, nema te laži koju na dnevnom nivou izmišljaju, koja će slomiti Srbiju, koju svom snagom štiti predsednik Vučić. I nema tog papira koji bivši režim, i danas i bilo koji drugi dan, potpisuje, a koji može izazvati amneziju kod građana.

Čuće danas, i lopovi iz bivšeg režima, a i ceo svet, kako se bori za svoj narod i svoju zemlju. Čuće danas svi, reči državnika kome je svoj narod iznad svega i koji ponosno brani njegov slobodarski duh.

A oni koji svoju borbu za fotelje nazivaju “dogovor za pobedu”, koliko odmah bi se posvađali oko nje, a od te “pobede” bi ostala, isključivo, propast za Srbiju."

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (13)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost