JOVANOV O ĐILASU: Ima potrebu da obmanjuje građane, predstavlja se kao neko ko govori u ime čitave opozicije - Ko ga je za to ovlastio?

Novosti onlajn

31. 07. 2023. u 16:41

NARODNI poslanik Milenko Jovanov oglasio se novim saopštenjem o Draganu Đilasu.

ЈОВАНОВ О ЂИЛАСУ: Има потребу да обмањује грађане, представља се као неко ко говори у име читаве опозиције -  Ко га је за то овластио?

Foto: Printskrin

"Dragan Đilas očigledno ima potrebu da obmanjuje građane time što se predstavlja kao neko ko govori u ime čitave opozicije. Ko ga je kada i gde za to ovlastio? Posebno imajući u vidu činjenicu da su ga prethodne nedelje baš oni u čije ime navodno govori, optuživali da im rastura stranke i krade ljude.

Tako je i sa izborima. Što se Srpske napredne stranke tiče, možemo da ih imamo odmah. Nikakav problem mi sa tim nemamo. Problem je u opoziciji. Jer, dok Đilas priča o izborima, a moli Boga da ih ne bude, jedni kažu da ko traži izbore radi za predsednika Vučića, drugi da izbora neće biti čak i ako se raspišu, jer će sprečiti njihovo održavanje, a svi zajedno kažu da govore u ime svih iz opozicije.

I šta je onda konačan stav?

Zato, ako želi već izbore, neka Đilas, umesto što im rastura stranke i otima ljude, u njihovu neophodnost najpre ubedi one sa kojima zajedno šeta i u čije ime pokušava da govori.

A što se korupcije i kriminala tiče, Đilas najbolje da ćuti, jer da se radi o olimpijskim disciplinama, on bi bio višestruki olimpijski pobednik, čije rekorde niko i nikada neće uspeti da nadmaši. Možda je to zbog mašinskog mozga kako on sam voli da kaže, ali će pre biti da je uzrok u lepljivim prstima, koji su lako završavali u džepovima građana", navodi Jovanov u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NANELI JE PRVI UDARIO LAZAREVIĆA! ALI... Ovo je košarkaš Partizana rekao policiji o tuči pred večiti derbi!