LETNJE I ZIMSKO RUŠENJE VUČIĆA: Tviteraši ismevaju opoziciju (FOTO)

Novosti onlajn

26. 07. 2023. u 16:05

NA društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija na kojoj je prikazano kako to izgleda kada opozicija ruši Vučića zimi, a kako leti.

ЛЕТЊЕ И ЗИМСКО РУШЕЊЕ ВУЧИЋА: Твитераши исмевају опозицију (ФОТО)

Foto: Tviter/@Mahodari_Mara

Naime, jedan od tviteraša postavio je sliku Save Malojlovića iz "Kreni-promeni" kako po zimi uz prasetinu predvodi proteste koji imaju za cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na drugoj fotografiji, koju je postavio isti korisnik, je sramna scena ispred Skupštine Srbije sa protesta prozapadne opozicije koja je ispred platoa u utorak postavila bazen.

Kako izgledaju ti besmisleni performansi opozicije pogledajte na priloženim fotografijama:

Podsetimo, jučerašnji performans pred Skupštinom, komentarisao je juče nakon pokazne vežbe Vojske Srbije na Pasuljanskim livadama i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

-  Svaki dan urušavaj državu. Eno oni brčkaju noge u nekom bezenu ispred Narodne skupštine. I kakva je to poruka narodu, kakva je to poruka bilo kome na ovom svetu. A znaju kakve probleme imamo u okruženju, šta se zbiva i u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Znaju svuda sve šta se zbiva. Seli ispred parlamenta i brčkaju noge. Toliko o tome da nema demokratije u državi. Kupaju se, da im pošaljemo malo one soli za kupanje - u "borbi protiv nasilja". I sve nam je tako, sve samo obrni, sve naopačke, okreni sliku - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)