VUČIĆ O AMERIČKIM SANKCIJAMA VULINU: Procesuiraćemo Vulina ako nam dostave bilo kakvu relevantnu informaciju

Novosti online

13. 07. 2023. u 22:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o sankcijama koje su SAD uvele protiv direktora BIA Aleksandra Vulina.

ВУЧИЋ О АМЕРИЧКИМ САНКЦИЈАМА ВУЛИНУ: Процесуираћемо Вулина ако нам доставе било какву релевантну информацију

Foto: Z. J. Mačak

- Kažu da imaju nešto oko droge, ako imaju bilo kakvu relevantnu informaciju o tom pitanju mi ćemo procesuirati Vulina, ali znamo da nemaju ništa o tome - rekao je Vučić.

- I Aleksandru sam rekao. Ne moraš meni da objašnjavaš da ti za ovo nisi kriv, ja sam kriv. To je bila moja politika, koju sam zajedno sa petoro ili šestoro ljudi, među kojima nije bio Vulin, sastavio na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost - rekao je predsednik.

Vučić dodaje i da je ovo ozbiljna situacija, i da ćemo se pažljivo ophoditi prema tome.

Ističe da Zapad ne želi da ima takmaca u prodaji oružja i da mu zbog toga smeta razvoj srpske vojne industrije.

- Vi imate pravo da radite šta hoćete i da šaljete kasetnu municiju kome hoćete, a mi nemamo pravo ono što je zakonom dozvoljeno? Što? Da naša deca nemaju 'leba da jedu. Ne rade to samo Amerikanci. To svi u svetu rade. Tu su veliki profiti i interesi. Kažu da imaju nešto oko droge, ako imaju bilo kakvu informaciju o tom pitanju mi ćemo procesuirati Vulina, ali znamo da nemaju ništa o tome - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (41)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!