PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u studiju TV Pink da su sankcije protiv direktora BIA Aleksandra Vulina uvedene zbog njegovog odnosa prema Rusiji, i da to nema veze sa prodajom oružja.

Komentari (31)

Milan

13.07.2023. 22:22

Srbija je jedina zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji samim tim nije se odrekla velikog saveznika u UN po pitanju Kosova. Sve posledice su verovatno odavno izračunate kao i ovakve pretnje kojih će najverovatnije i dalje biti.

Emilija

13.07.2023. 22:24

Sramota kako ne poštuju naš stav prema Rusiji i kako se svim silama trude da nam nametnu da uvedemo sankcije Rusiji. Srbija ostaje čvrsta u svojim stavovima i zato su i uveli sankcije Vulinu, zbog stava prema Rusiji.

Rade

13.07.2023. 22:35

Eventualno uvođenje, ne daj bam Bože, sankcija Rusiji, u svijetu nena nokog ko bi nas bes interest zaštitio od bjelosvjetskih ala.To he isto kao da Sami sebi stavimo omču oko vrata na vhešalima naših neprijatelja, a imali smo ih, imamo I imaćemo ih !

Cynar

13.07.2023. 23:07

Sta reci na izjavu takvih politicara sa zapada. To je grozno neznanje u diplomatiji, a o moralu je bezpredmetno bilo sta reci. Po zapadu niko ne smije biti jaci od njih.Bas su Rusi pravi- imaju muda.I sta sada?

Jovan

13.07.2023. 23:21

Politika Srbije je odlična i samo treba istrajati, proći će i bura a kula od karata je već počela da se ruši, nego, mnogo su opasni kockari pa je kula velika, padaće mesecima ...

Stevo

14.07.2023. 07:18

Svi koji razmisljaju svojim mozgom znaju sta oni hoce da ostvare ,i to ako uvedemo sankcije Rusiji tobi znacilo dasu ti Nato zlocinci bili u pravu kadasu bomardovali srbe po ex jugi,nista drugo nego posla onih koji misle da im je sve dozvoljeno.Zivio Presednik Vucic jo 100 godina kao i Putin i Xi ,takvise samo jednom rodavaju i jednom veku.

Dragiša

14.07.2023. 11:16

Nikako sankcije Rusiji. Ostavite taj smrdljivi, dekadentni, odvratni, lažljivi zapad, naročito amerikance (kod svih mislim na politički establišment, vojni kompleks, dobrih i kvalitetni ljudi ima svuda, pa i tamo). Živela Rusija i Kina. Živeli Vulin i Vučić! Smrt fašistima i so tonama!!!

Jovke

15.07.2023. 07:54

Većina NATO zemalja, vodeće zemlje EU, G-7, kvinta, tzv. Zemlje zapadne demoNkratije. Sve su to robovlasničke zemlje, osvajačke, kolonijalne sile, koje su pokretale raznorazne ratove, svetske i regionalne. Njihov koncept opstanka se polako ali sigurno ruši i zbog toga je moguć III svetski rat, i gledaće da ga po svaku cenu izazovu. Jednom rečju satanističke zlo. Čovečanstvo je u velikoj opasnosti.