OVO JE PRAVO STANJE STVARI, NA TOM SMO NIVOU: I Albanci pokopali Kurtija i paradržavu Kosovo

Novosti online

13. 07. 2023. u 19:34

PREDSEDNIK stranke Nisma Fatmir Ljimaj kazao je da sukob u Skupštini predstavlja pravo stanje tzv. Kosova, i da su slike iz parlamenta danas rezultat onoga što se dogodilo pre dve godine.

ОВО ЈЕ ПРАВО СТАЊЕ СТВАРИ, НА ТОМ СМО НИВОУ: И Албанци покопали Куртија и парадржаву Косово

Foto: Profimedia

- Ovo odražava stvarnu situaciju u koju je ova zemlja zapala. Na kom nivou je ova (tzv.) država. Ovo je samo deo onoga što se desilo u protekle dve godine. To je trenutna eksplozija, i bojim se da se tu neće zaustaviti ako se ovako nastavi - naveo je Ljimaj.

Podsećamo, danas je tokom haotične sednice u skupštini lažne države jedan od prisutnih poslanika gađao premijera privremenih institucija Aljbina Kurtija flašicom vode u glavu.

Prvo su u sukob ušli predstavnik Samoopredeljenja Sali Ziba i zamenik PDK Rašit Kalaj, da bi se u tuču uključili i Hajdar Beća iz PDK i još jedan zamenik skupštine.

Tom prilikom je reagovalo obezbeđenje, dok su se poslanici okupili kraj govornice.

Predsednik skupštine tzv. Kosova Glauk Konjufca rekao je ranije da će građani na današnjoj sednici Skupštine proceniti ko je započeo sukob.

SNIMCI TUČE u TZV. SKUPŠTINI KOSOVA: Pogledajte kako je izgledao haos

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)