EVO ZAŠTO SU LAŽNI SPECIJALCI KRENULI KA JARINJU: Srpski motociklisti nose humanitarnu pomoć, a Kurti diže tenzije bez razloga

Tanjug

07. 07. 2023. u 16:15

VIŠE oklopnih vozila takozvane kosovske policije krenulo je danas ka administrativnom prelazu Jarinje, a kako je rekao portparol policije za region Sever Veton Eljšani oni su krenuli ka prelazu jer su dobili informaciju da su motociklisti iz centralne Srbije krenuli ka KiM.

ЕВО ЗАШТО СУ ЛАЖНИ СПЕЦИЈАЛЦИ КРЕНУЛИ КА ЈАРИЊУ: Српски мотоциклисти носе хуманитарну помоћ, а Курти диже тензије без разлога

Foto: Ivan Radulović

On je rekao i da ih policija neće pustiti da pređu Jarinje, jer se nisu ranije najavili. Kako su ranije danas javili prištinski mediji policiji je javljeno da je neko stigao iz centralne Srbije na prelaz.

- Iz bezbednosnih razloga smo ih poslali - rekao je Ešljani.

Više moto udruženja iz Srbije krenulo je jutros na KiM kako bi uručili humanitarnu pomoć za dve porodice iz Kosovske Mitrovice i za obnovu crkve na brdu iznad Zvečana.

Organizator Bajk rok misije Milić Radević rekao je da već 18 godina postoji ta akcija čiji je cilj pružanje podrške srpskom narodu na KiM i humanitarne pomoći svima kojima je potrebno.

BONUS VIDEO: Kurtijevi policajci ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (100)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)