MOJ SIN NIJE KRIV, UZDAM SE U BOGA I PRAVDU: Potresno obraćanje majke uhapšenog Vlaškovića (VIDEO)

Novosti onlajn

19. 06. 2023. u 13:38

GRAĐANIMA koji su se i danas okupili na protestu protiv Kurtijevog terora u Leposaviću ispred opštinske zgrade, obratila se Milica Vlašković, majka uhapšenog Nemanje Vlaškovića, koja je poručila da njen sin nije kriv, da je nevin.

МОЈ СИН НИЈЕ КРИВ, УЗДАМ СЕ У БОГА И ПРАВДУ: Потресно обраћање мајке ухапшеног Влашковића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Vlaškovićeva je sa suzama u očima i drhavtim glasom kazala da je njen sin Nemanja samo prisustvovao demokratskom protestu, dodajući da je svaka laž i optužba protiv njega preteška.

- Narode moj, mnogo mi je teško, preteško, tuga i bol, strah, crne misli. Danas stojim ovde, ne znam kako stoji, ali stojim zbog Nemanje, zbog sve dece, Bože, daj mi snage. Stojim ispred svih majki, koje saosećuju moju tugu, bol, dele moju sudbinu. Vi znate, zna Bog, ali znaju i oni, moj sin je samo, kao časni sin svog naroda, izrazio miran i dostojanstven protest i neslaganje sa silom koja nam je nametnuta. Svaka optužba i laž koja je izrečena protiv mog deteta je teška i preteška - poručila je Vlaškovićeva.

Vlaškovićeva je dodala da njen sin nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

- Molim ti se, Bože, nevin je i u tvoju se pravdu uzdam i u tebe, kao majka. Na svakog od nas mogu da upere prst. On je izrazio miran protest, na šta ima pravo svaki čovek na svetu, ali nažalost nas ovde mogu da nišane, hapse. Moje dete nije krivo, moj sin je nevin, nevina su deca, bojim se da ovde nije kraj - rekla je Vlaškovićeva.

Ona je upitala "zašto nas odvode i kada će kraj svemu ovome".

- Moj sin me drži ovde da stojim, da ne padnem, ako padnem ja, pašće i on na pravdi Boga - rekla je Vlaškovićeva.

Nemanji Vlaškoviću, kojeg su pripadnici Kosovske policije uhapsili zbog navodnog napada na novinare, Osnovni sud u Severnoj Mitrovici odredio je pritvor od 30 dana.

BONUS VIDEO: DECA NA ČELU POVORKE - Mirna protestna šetnja u Kosovskoj Mitrovici zbog hapšenja Miluna Milenkovića

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (91)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!