MUP SRBIJE POSLAO PONUDU EULEKSU Vučić otkrio šta piše

Novosti online

18. 06. 2023. u 10:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da MUP ponudio EULEKS-u da poligrafski ispita naše policajce koji su uhapsili Kurtijeve teroriste na teritoriji pod kontrolom Srbije.

МУП СРБИЈЕ ПОСЛАО ПОНУДУ ЕУЛЕКСУ Вучић открио шта пише

Novosti

- Kada su u pitanju Albanci koji pređu administrativnu liniju, tu je sve apsolutno i Srbija će se suočiti sa teškim posledicama. Prete i direktno i posredno našoj zemlji. A onda su čak rekli da će od toga da prave mali Račak, pa su krenuli sa pričom da oni imaju loš tretman, a ja im kažem da to ništa nije tako, piju koka kolu, jedu tortu, niko ih ne bije. Ne ne, vi Srbi ste krivi. Onda smo mi uputili pismo Euleksu u kojem smo rekli nešto najpoštenije na svetu. Jedini ko tu nije bio nekorektan su NATO komanda i vojnici. Mi smo im uputili ponudu - napisali u poslednjem pasusu, da su policijski službenici koji su uhapsili ova lica, spremni da se podvrgnu poligrafskom ispitivanju o lokaciji koja nije na teritoriji AP KiM i okolnostima hapšenja. Ajde vi stručnjaci iz Euleksa, iako vam to nije mandat, donesite vašu mašinu i stručnjaka. Ispitajte ih poligrafski kako su ih uhapsili i na kojoj teritoriji. Kako smo došli do toga da samo Srbi budu upucavani i da to nikoga ne interesuje, i da se uvek govori o deeskalaciji i dve strane - rekao je Vučić i dodao:

- Posebno hoću da se zahvalim našim mađarskim prijateljima, ali i jednoj zemlji koja pokazuje više fer odnos u okviru Kvinte nego ranije - to je Italija. Oni imaju balansiraniji stav nego ranije i hvala im na tome. Ostalo, bolje da ne pominjem. Ono što im tražimo sve vreme - povucite lažne gradonačelnike iz opština koje im ni po čemu ne pripadaju, povuicite specijalne snage sa severa Kosova, ne maltretirajte ljude i ne upucavajte ih više, i pustite sve nevine Srbe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (83)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)