NEVEROVATNO: Deo Novosađana pokušava da oskrnavi zastavu na kojoj se nalazi grb Republike Srbije i mapa Kosova i Metohije

Novosti onlajn

17. 06. 2023. u 15:30

DA je autošovinizam posebna bolest koja je kao virus zahvatila deo Novosađana, potvrđuje nam slika koja nam dolazi sa bedema Petrovaradinske tvrđave.

НЕВЕРОВАТНО: Део Новосађана покушава да оскрнави заставу на којој се налази грб Републике Србије и мапа Косова и Метохије

Foto: nsuživo

Prema nezvaničnim saznanjima potrala NS uživo S.Đ. učesnik protesta sa nekoliko svojih istomišljenika pokušava već par noći da skine zastavu na kojoj se nalazi grb Republike Srbije i mapa Kosova i Metohije.

Istom portalu se javila grupa mladih momaka koji su zastavu postavili i u razgovoru sa njima smo došli do informacija da određena grupa momaka već noćima pokušava da oskrnavi zastavu na kojoj se simbolizuje celovita Republika Srbija.

Motiv ovih mladih ljudi da postave zastavu kako su nam rekli jeste podrška našem narodu na Kosovu i Metohiji u ovim teškim trenucima.

U razgovoru za portal NS Uživo su rekli da će biti istrajni u odbrani zastave i nije im jasno koji motivi osim mržnje mogu da pokrenu ljude da skrnave ono što je najsvetije celom srpskom narodu, a to je Kosovo i Metohija.

Da je mržnja prema srpskoj trobojci i svemu što ima veze sa Srbijom manir pojedinih opozicionih aktivista koji su bliski komunističkim i anarhističkim ideologijama, videli smo u prethodnom periodu kada su pre manje od godinu dana razbijane prostorije Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja i tom prilikom je takođe bacana i kidana srpska zastava.

(nsuzivo)

BONUS VIDEO: AKCIJA SRPSKE POLICIJE - Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijalce 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)