POKRET SOCIJALISTA: Vulin se bori protiv onih koji organizuju šarene revolucije na račun mrtve dece

Tanjug

06. 06. 2023. u 21:28

POKRET socijalista je saopštio danas da "tajkuni i ambasadori neće dobiti Srbiju na tacni", niti će dobiti prelaznu vladu, a da će uprkos pretnjama Šolakovih medija, predsednik te stranke Aleksandar Vulin nastaviti da se bori za bezbednost Srbije i protiv onih koji bi da organizuju šarene revolucije na račun naše mrtve dece.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Вулин се бори против оних који организују шарене револуције на рачун мртве деце

Foto: Pokret socijalista

-Mi iz Pokreta socijalista znamo da bi i tajkun Šolak i njegovi inostrani prijatelji bili zadovoljni da Aleksandar Vulin više ne bude na čelu BIA, a još više bi bili zadovoljni da Aleksandar Vulin ne postoji, tada bi, zapravo, Šolak i njegovi prijatelji iz inostranstva bili najsrećniji, navodi se u saopštenju te stranke.

Kako se ističe, Vulin je brana "subverzivnom delovanju ološa" i zato se traži njegova smena, jer je, kako se navodi, jedini direktor BIA koga u sedam dana primi i šef ruske službe i šef kineske službe bezbednosti.

-Aleksandra Vulina neće zaplašiti Šolak, njegovi mediji i njegovi milioni, Vulin je čvrsto uz svog predsednika i srpski narod, poručili su u Pokretu socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju