"DOPRINOS JAČANJU ODNOSA SRBIJE I UJEDINJENOG KRALJEVSTVA" Vučić u oproštajnu posetu primio ambasadorku Makleod

Tanjug

06. 06. 2023. u 11:38

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji Šan Makleod i zahvalio joj što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa dve zemlje.

ДОПРИНОС ЈАЧАЊУ ОДНОСА СРБИЈЕ И УЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА Вучић у опроштајну посету примио амбасадорку Маклеод

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić je, kako je napisao na Instagramu, posebno istakao zajednički rad na projektu Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance i koji, kako je naveo, ostaje važan simbol partnerstva i saradnje između dve zemlje.

Vučić je ambasadorki poželeo mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva.

- Zahvalio sam ambasadorki Makleod na angažovanju tokom mandata, a posebno na tome što smo zajedno pratili ostvarivanje jedne velike vizije i veličanstvenog projekta kakav je Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance i koji ostaje važan simbol partnerstva i saradnje između naše dve zemlje. Poželeo sam ambasadorki mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj još jednom na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva - napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (200)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri