POJAVILA SE INFORMACIJA DA JE DUŠAN U KOMI: Oglasio se advokat uhapšenog Srbina, ima molbu za sve zabrinute

Novosti online

31. 05. 2023. u 22:43

ADVOKAT Predrag Miljković demantovao je večeras informacije koje su se pojavile na društvenim mrežama, da se uhapšeni Dušan Obrenović nalazi u komi.

ПОЈАВИЛА СЕ ИНФОРМАЦИЈА ДА ЈЕ ДУШАН У КОМИ: Огласио се адвокат ухапшеног Србина, има молбу за све забринуте

Printscreen/Facebook

Povodom brojnih objava na društvenim mrežama, u kojima se pominje da je Dušan Obrenović, kojeg su pripadnici Kfora u ponedeljak uhapsili, a zatim predali specijalcima Kosovske policije - u komi, Miljković u izjavi za Kosovo onlajn kaže da te informacije nisu tačne.

- Nije tačno. Oštro demantujem i pozivam ljude da ne objavljuju netačne informacije, jer one nikome ne idu u prilog. Dušan Obrenović se ne nalazi u komi - jasan je Miljković.

On je potvrdio da će sutra posetiti Obrenovića.

- Tačno je da je pretučen i da i dalje ima vidljive povrede, a o njegovom zdravstvenom stanju, više informacija znaću sutra, kada ga posetim. Blagovremeno ću obavestiti javnost o svemu - rekao je Miljković.

(Kosovo Online)

BONUS VIDEO: PODRŠKA BRAĆI SA KOSOVA I METOHIJE - U Podgorici se orilo "Kosovo je Srbija"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni