Bivši specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Prištine i Beograda Ričard Grenel reagovao je na izjavu emisara EU Miroslava Lajčaka da je za situaciju natzv. Kosovu potrebno hitno političko rešenje, ističući da je do eskalacije dovela upravo politika koja je u vezi sa ovim pitanjem vođena u poslednje tri godine.

Picousti

31.05.2023. 21:45

Lajčak je politički šarlatan, neznalica i amater, sledeći politiku povlađivanja rehabilitovanim teroristima iz UČK očekuje napredak...mišta nije naučio u Iraku, Afganistanu, Libiji...SAD jede svoje marionete, primera je mnogo (Sadam, bin Laden, Gadafi...), ali svi diktatori i zločinci završili su na isti način, Kosovo nije izuzetak. Većina lidera je razumelo da je prelomni trenutak nastupio, počelo je "šutiranje" Kosova koje će trajati do potpunog urušavanja...nažalost Srbija od toga neće imati koristi, sve dok SAD sprovodi svoju politiku (NWO), niti će povratiti svoju teritoriju bez rata.

BOGDAN

01.06.2023. 07:30

PROFESIONALNI POLITICARI KOJI ZIVE OD POLITIKE UVEK IZNJADU RECI KAKO DA SE DOPADNE I PREVARE OBICNE RAJE DA IM POVERUJU DA SU ONI NREPRIJATELI STVARNO NJIHOIVI PRIJATELI I NA NJIHOVU STRANU.

BOGDAN

05.06.2023. 08:01

TESKA SITUACIJA NA K.i.M SE RAZVILA ZAHVALUJUCI TVOJE SATANSKE I LUSAFERSKE TVOREVINE I TVOJE GLOBALISTE ZLOCINCE JANA KORBOLOVA I WESLI KOHEN KOJI SU 1999.GOD.NELEGALNO SRBSKE DRZAVE OTELI 17%DRZAVNE TERITORIJE SEBI STVORILI SVOJU KOLONIJU A SIPTARSKIM TERORISTIMA I KRIMINALCIMA STVORILI SIPTARSKU NEZAVISNU DRZAVU TAKO ZVANU "KOSOVE" OD KOJE NEMA BAS NISTO .