U ŠKOLI "Isa Boljetini" u mestu Boljeti u opštini Zvečan, u toku je polaganje zakletve Iljira Petija, novog gradonačelnika iz DPK, stranke Hašima Tačija.

naranca

25.05.2023. 11:04

Zao mi je Kurti ....Kad je jedna drzava ili oblast ili grofovija formirana zbog nezakonite i nemoralne agresije ...Onda je ta prva vlada i druga i 1000 ta ......NEZAKONITA

Simo

25.05.2023. 11:10

Okupatori! Ali svim okupatorima je doso kad tad kraj. Vazno je, kada ih budemo terali iz nase zemlje, sve njihovo mora da se totalno unisti, kao da nikad nije bilo tu.

Sale

25.05.2023. 15:49

U jeku rata protiv Rusije, kada je postalo jasno da komicar iz Kijeva ne moze da pobedi bez obzira na vrstu i kolicinu naoruzanja koje dobija od njegovih mentora, zapadu se zuri da sto pre resi "srpsko pitanje" na KiM. Tako su za vreme i posle staljingradske bitke kad su shvatili da nisu nepobedivi ubrzano resavali "jevrejsko pitanje" u Srbiji u topovskim supama i na starom sajmistu. Kurtijevi jurisnici su u prvim redovima a zapad im obezbedjue bezbedno okruzenje i logistiku za resavanje "srpskog pitanja". Svi oni deluju pod istom NATO komandom. U tom cilju je velika vojna vozba KFOR bas ovih dana dok preuzimaju vlast u srpskim opstinama na osnovu rezultata izbora koje zapad opisuje kao zakonske, postene i fer gde su uzurpatori u proseku osvojili 1.5 % glasova. Isti zapad ne priznaje izbore na Krimu gde je glasalo 98.5 % ljudi.

Ljubica

25.05.2023. 17:28

@Sale Ne znam šta pokušavaju stvoriti, ovi u Evropi valjda carstvo Karla Velikog, a Amerika da produži svoju hegemoniju.Svakako nije reč o demokratiji.