GLUMAC Stefan Usiljanin potvrdio je da će 26. maja doći na veliki narodni skup koji je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Mina

22.05.2023. 18:27

Glumačka profesija ima moć da inspiriše i podstakne ljude da istražuju svoje korijene i da se identifikuju sa istorijskim junacima. Stefan Usiljanin je sjajan primer toga, a njegovo učešće na skupu 'Srbija nade' šalje snažnu poruku o važnosti nacionalnog ponosa i zajedništva

Milena

22.05.2023. 18:30

Naš poznati glumac podržava skup 26-og maja i poziva sve da dođu i podrže Vučića i sve ono što on radi sve ove godine za naše bolje sutra.

Helena

22.05.2023. 18:42

Mislim da gradjanima sve treba da bude jasno kada jedan po jedan sportista,glumac,influenser svi zapravo pokazuju koliko pruzaju podrsku skupu nade za bolju i uspesnu Srbiju.

Nikola

22.05.2023. 18:51

26. maja većinska i pristojna Srbija če pokazati da ne želi da stane nego da nastavi još brže putem razvoja i modernizacije kojim je išla prethodnih deset godina.

JUGO

23.05.2023. 01:20

Samo oni koji nevolu Srbiju nece da dodu sad covek razume ako je neko bolesta pa nemoze radi toga ..Srecno i Zivela Srbija njihova vlada i Srpski narod koji voli svoju zemlju i svi koji zele i postuju sta postignuto za ovi zadnjig 10 g za bolju buducnos dece i naroda...Nedaj te maffiji zemlju daje opelese i da postave neke druge da vam komanduju kosto to rade svi oko srbije samo radi sto su sirmosni i nesposobni da vode svoje zemlje kao presednik Srbije tako pametnog coveka necete dobiti ni za sto godina verujte mi nijead presednik se nece boriti kao on i sto je pameta covek to ne odgovara stranim drzavama onima koji su okupirali deo Srbije pa zato trazu ljude i placaju da stvaraju nered u drzavi da bi oslabeli Srbiju njihov cilj je da vlada kaos u zemlju i daje opljacakju stave u dug itd itd,Nedajte da vam se desi .