PODRŽAVA ALJBINA I OPOZICIJU: Milunović danas kod Kurtija koji otima opštinu Kosovska Mitrovica

Novosti Onlajn

19. 05. 2023. u 11:43

DUŠAN Milunović, koji je inače podržao političke proteste opozicije a koji su najavljeni za danas u 18 časova ispred Skupštine Srbije, prisustvuje svečanoj sednici na kojoj premijer privremenih prištinskih insitucija Aljbin Kurti otima opštinu Kosovska Mitrovica.

ПОДРЖАВА АЉБИНА И ОПОЗИЦИЈУ: Милуновић данас код Куртија који отима општину Косовска Митровица

Foto: Novosti

Podsetimo, nasilno preuzimanje opština na severu Kosova i Metohije, posle nelegitimnih izbora, na kojima je glasalo svega 13 naših sunarodnika, biće sprovedeno danas.

Drugim rečima, Kurti danas otima opštinu Kosovska Mitrovica sa 3,4 odsto podrške koju je osvojio na nelegalnim izborima, a u tome ga podržava srpski odbornik Dušan Milunović.

Sem toga, Milunović je podržao i politički protest opozicije, što jasno pokazuje da se zalaže za preotimanje vlasti bez legitimiteta.

BONUS VIDEO: KURTI NA SILU PREUZIMA VLAST NA SEVERU KiM - Priština bi da nametne gradonačelnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)