PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ PUSTILI SVOJE USTAŠKE MEDIJE NA VUČIĆA: Srpski narod nazvali glupanima, plaćenicima i mafijom

Novosti online

09. 05. 2023. u 22:18

HORDE bezumnih ustaških plaćenika otelotvorenih u medijima Hrvatske nazivaju srpski narod koji podržava Aleksandra Vučića glupanima, plaćenicima i mafijom.

ПЛЕНКОВИЋ И МИЛАНОВИЋ ПУСТИЛИ СВОЈЕ УСТАШКЕ МЕДИЈЕ НА ВУЧИЋА: Српски народ назвали глупанима, плаћеницима и мафијом

Foto: Tanjug/Hina/Mario Strmotić/Edvard Sušak

Tek što se u regionu pročulo da je 3. maja izvršeno masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a manje od 48 sati kasnije i u mladenovačkoj opštini, hrvatski mediji iskoristili su ove tragedije da - napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sa otrovnim, zlonamernim naslovima koji bi svuda izazvali u najmanju ruku diplomatski incident, oni pišu da je za sve kriv upravo Vučić. Predsednik Srbije u Hrvatskoj uživa, deluje, veću popularnost od Milanovića i Plenkovića zajedno, pa je tako vrlo često vest broj jedan na njihovim naslovnicama. Svaki napad na njega prilika je da se napadne Srbija, a kako i ne bi?

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Znaju Hrvati dobro zašto im smeta Vučić - jačanje srpske ekonomije i vojske dva su očigledna razloga. Uprkos tome što "uživaju" u statusu evropske zemlje, Hrvati od ekonomije imaju Jadransko more i to je otprilike to. Od opreme imaju ražalovano rusko i ukrajinsko naoružanje, avione koji ne lete i vojsku bez morala.

Plaše se Hrvati Vučića, uliva im strah u kosti, jer jaka Srbija - garant mira i stabilnosti u regionu - ruši njihove snove o dominaciji na Balkanu, pa je svaka kriza - pucnjava, Kurtijeva nova agresija, izmišljotine koje plasiraju domaći tajkuni - dobra prilika da se sopstvene manjkavosti skrajnu u zapećak i za probleme Hrvatske (odlazak radno sposobnog stanovništva u inostranstvo, inflacija, neispunjena obećanja Evrope) okrivi Vučić.

Hrvati bi najviše želeli da imaju Vučića za predsednika. To je ono što ne žele i ne smeju sebi da priznaju. Ali pošto je to nemoguće, rade ono što jeste u njihovoj moći, napadaju Srbiju preko njega i - mrze.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega