OPASNE STVARI SE VALJAJU IZA BREGA Vučić: Dečak, ubica je to pratio, imamo dokaz, kao da je indigom preslikano to što je napravio

Novosti online

07. 05. 2023. u 20:27

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će sutra u javnost da pokaže jedan opasan spot koji je gledao Kosta K. a koji postoji na društvenim mrežama.

ОПАСНЕ СТВАРИ СЕ ВАЉАЈУ ИЗА БРЕГА Вучић: Дечак, убица је то пратио, имамо доказ, као да је индигом пресликано то што је направио

Foto: Printskrin

- Da li ste videli koliko ima na mrežama sadržaja sa milionima pregleda, i u našoj zemlji, a koji govore da treba da budu ubieni hejteri. Sutra ću to da pokažem naciji. I ubica je bio pratilac tog jednog - da li odmah treba da ga uhapsimo i da ga osudimo na 15 godina zatvora, jer ovaj čovek prikazuje kako ubija. Ovaj drugi je pričao neke gluposti. Pokazaću vam to. Ovaj mali da ga je pratio, pokazaću to. Ne znate, niste to videli, obaveštavam vas. Da ukinemo društvene mreže, da ukinemo sve, gde je onda granica? - rekao je Vučić govoreći o opasnostima sa koje vrebaju sa društvenih mreža i Kosti K. koji je počinio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru.

- Mnogo opasnije stvari se valjaju iza brega. Ovo što ću vam pokazati sutra, a što znam da niste videli... Nije samo pitanje TikToka. Ovo što ćete videti mislim da je na Jutjubu. Napravljeno kao igrica, spot. U našoj zemlji urađeno. Ovaj mali dečak je to pratio. Ovaj mali dečak je to pratio imamo dokaz, kao da je indigom preslikano to što je napravio. I sad mi da optužimo te dečake da su krivi za to. Da li je bilo to neodgovorno što su uradili? Jeste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (36)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti