TORBICA: Kamberi da ne lupeta i ne sanja doline, već da krene da plaća struju i porez

Novosti onlajn

02. 05. 2023. u 15:31

"ŽELETI svojim sunarodnicima recipročna prava sa Srbima na okupiranom Kosovu i Metohiji, znači želeti im ukidanje prava na maternji jezik, želeti im oduzimanje prava na lečenje, na školovanje na svom jeziku, želeti im da svakodnevno neko nekažnjeno puca na njih i njihovu decu, da ih nekažnjeno napadaju, prebijaju, otimaju, vade im organe", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

ТОРБИЦА: Камбери да не лупета и не сања долине, већ да крене да плаћа струју и порез

Foto: PS

"Želeti nekome da živi kao Srbi na Kosovu i Metohiji znači želeti da im nekažnjeno ruše groblja, pale kuće, da ih hapse samo zato što su druge vere i nacije, da ih bez ikakvih pravnih osnova i mimo svih zakona, mesecima drže i zlostavljaju po najgorim kazamatima.

Šaip Kamberi ima užasne želje za svoj šiptarski narod koji živi na prostoru Preševa, Medveđe i Bujanovca, ali neka šiptarski narod koji tamo živi ne brine, njih neće zadesiti sudbina Srba sa Kosova i Metohije. 

Poručujem i ovom prilikom Šaipu Kamberiju da ne lupeta i ne sanja doline, već da krene da plaća struju i porez", poručio je Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna