SPEKTAKULARAN PRIKAZ VOJSKE SRBIJE U BATAJNICI: Defileu prisustvovao Petković sa Radoičićem, Rakićem i ostalim liderima Srba sa KiM

Novosti Onlajn

22. 04. 2023. u 17:22

SPEKTAKULARNOM prikazu Vojske Srbije na aerodromu u Batajnici danas su prisustvovali i politički lideri Srba sa KiM, koji su bili u društvu direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića.

СПЕКТАКУЛАРАН ПРИКАЗ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ У БАТАЈНИЦИ: Дефилеу присуствовао Петковић са Радоичићем, Ракићем и осталим лидерима Срба са КиМ

Foto: Jutjub printskrin/Kosovo online

Milan Radoičić, Goran Rakić, Igor Simić, Dalibor Jevtić i ostali čelni ljudi Srpske liste sedeli su na počasnoj tribini dok je izvođen prikaz sposobnosti pripadnika i novih oruđa Vojske Srbije, a zatim su obišli izloženo naoružanje.

Oni su se posebno zadržali u razgledanju borbenih oklopnih vozila pešadije koja su izložena, modernizovana u poslednjih nekoliko godina. Obišlisu i nove izviđačke borbene bespilotne letelice, različite raketne siteme koje ima Vojska Srbije, kao što su ruski PVO sistem Pancir i kineski FK-3.

Vojska Srbije prikazala je danas na aerodromu u Batajnici novu opremu i veštine svojih pripadnika, a tom prikazu "Granit 2023" prisustvovao je državni vrh na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

(Kosovo online)

BONUS VIDEO: BRODOVI, AVIONI, HELIKOPTERI, PROJEKTILI - Pogledajte snimke tokom provere Pacifičke flote Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (165)

GRČKA NAUČNICA O OTVARANJU HRISTOVOG GROBA: Oko tog mesta vlada jaka energija - instrumenti su nam se isključili (VIDEO)