"OVAKVI NAPADI NISU NEŠTO ŠTO NAS JE IZNENADILO" Konferencija SNS povodom incidenta u Skupštini opštine Aranđelovac (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 04. 2023. u 18:29

DANAS se tokom sednice Skupštine opštine Aranđelovac dogodio incident, kada su Nemanja i Ognjen Zečević, sinovi poslanika Zavetnika Zorana Zečevića, udarali i šutirali odbornika SNS-a Mikicu Vasića.

ОВАКВИ НАПАДИ НИСУ НЕШТО ШТО НАС ЈЕ ИЗНЕНАДИЛО Конференција СНС поводом инцидента у Скупштини општине Аранђеловац (ВИДЕО)

Foto. Printscreen/Jutjub/RTV Sunce - Arandjelovac

Ovim povodom održana je konferencija za medije. 

- Konstantni napadi, uvrede, i fizički napad koji je danas eskalirao na sednici SO Aranđelovac nije nešto što nas je iznenadilo - navela je Jelena Milivojević narodni poslanik i član Opštinskog odbora SNS. 

Podsetila je da se ovakav sličan incident dogodio i prvoj septembra prošle godine, a da su takve scene viđene i u Skupštini Srbije na posebnoj sednici koja je bila posvećena Kosovu i Metohiji. 

- Zavetnici i desničari pokazali su svoje pravo lice danas na jednoj sednici na kojoj prve dve tačne nisu bile ni blizu tome da izazovu bilo kakvo nezadovoljstvo, jer su se ticale izuzetno važnih i bitnih stvari za građane opštine Aranđelovac. Tačka dnevnog reda povodom koje je i izbio incident ticala se prostornog plana i dorade prostornog plana čime bi građani opštine Aranđelovac na šumskim i seoskim područjima mogli da planiraju svoja seoska domaćinstva. Da li je "Zavetnicima" danas smetalo da naši građani i svi građani opštine Aranđelovac i oni koji su kupili zemljište za razvoj seoskog turizma, prihoduju od turizma? Da li im je danas smetalo to što smo hteli da im izađemo u susret zaista ne znamo, ali znamo da su sramnim uvredama i pretnjama svima nama, predsedniku opštine, odborniku Mikici Vasiću i sramnim udarcem sa leđa, i nogom i pesnicom, na odbornika naše opštine, Mikicu Vasića, definitivno doprineli tome da se i mi ovde nađemo i osudimo ovo sramno nasilje i definitivno osudimo ponašanje porodice Zečević i onih koji msatraju da mogu samo nasiljem da vode ovaj grad - istakla je Milivojevićeva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!