KUKAVICA I DEZERTER - BIĆE UPAMĆEN KAO NAJVEĆA SRPSKA SRAMOTA: Terzić o Ponošu i njegovoj antisrpskoj politici

Novosti onlajn

03. 04. 2023. u 21:38

DOBIO je NATO potrčko odgovor kakav je zaslužio od Aleksandra Vučića, a kako je "radio" takva mu je bila i podrška na izborima, gde je izgubio za više od milion i po glasova razlike, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

КУКАВИЦА И ДЕЗЕРТЕР - БИЋЕ УПАМЋЕН КАО НАЈВЕЋА СРПСКА СРАМОТА: Терзић о Поношу и његовој антисрпској политици

Foto: Srpska napredna stranka

Što se mozga tiče on mu je pomračen još od trenutka kada je kukavički dezertirao iz rodnog Golubića i kada je ostavio svoje sunarodnike na cedilu, zarad ličnih interesa koji su rezultirali kroz nove stanove i garaže na Vračaru. I to je sve što je ovaj slabić, kukavica i dezerter uspeo da izbori.

Postarale su se odavno za njega strane službe i srbofobne ambasade, za čije interese sprovodi antisrpsku politiku i za čiji račun je gotovo jednu deceniju, razarao borbene efektive Vojske Srbije.

Napravio je Ponoš i to trezan najveću budalu od sebe, tako što je one koji su se časno borili za ovu zemlju slao u Hag i tako što je gasio herojske brigade slavne srpske vojske uključujući i legendarni Prištinski korpus, samo da bi se dodvorio svojim gazdama iz inostranstva. 

Upravo zaslugom Zdravka Ponoša više od 30.000 oficira i vojnih lica oterano je na ulicu i to dok je on stajao mirno i izvršavao naređenja NATO majora. To je bilo najgore vreme dosovskog ludila čija je glavna perjanica bio upravo NATO general, koji je nemo posmatrao ubijanje Srba tokom pogroma 2004. godine.

Istorija će ga uz Radu Trajković i Nenada Rašića pamtiti kao jednu od najvećih sramota srpskog naroda. Lažov koji je tačno pre godinu dana slagao kako će Vučić odmah posle izbora 3. aprila uvesti sankcije RF, a onda licemerno on zahtevao iste. I upravo to je dokaz da se radi o najobičnijem politikantu, koji je sam sebi dovoljan da bi ispao budala uvek i svuda.

Danas zahvaljujući Vučiću Srbija ima snažnu Vojsku koja je spremna i sposobna da odgovori na sve izazove, ali i snažnu ekonomiju i zbog toga je naš međunarodni ugled u svetu nikada veći u poslednjih 35 godina i to je ono što očigledno boli ovog slugu i potrčka stranih ambasada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (107)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona