MINISTAR odbrane Miloš Vučević govorio je o Narodnom pokretu za državu, namenskoj industriji, konkursu za specijalne jedinice vojske. On je za televiziju Hepi istakao pojedinosti o Narodnom pokretu za državu, koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić.

Komentari (107)

Milija

10.03.2023. 11:41

Gradjani ce itekako podrzati inicijativu da Srbija ostane samostalna i suverena da ostane u rukama svog naroda na celu sa Vucicem vodeci slobodarsku politiku i stiteci demokratiju.

Minja

10.03.2023. 14:47

Izvanredno je što se ministarstvo odbrane bavi temama kao što su namenska industrija i konkurs za specijalne jedinice vojske, to pokazuje da država ima zdravu strategiju razvoja.

Jana

10.03.2023. 19:07

Tako je lepo kada priliku da se istaknu idejom i radim dobiju ljudi širom Srbije! Politika države je jasna a mnogobrojni gradjani veruju i slede taj put!

BOGDAN

11.03.2023. 06:55

SAMO KUKA I MOTIKA I SELJACKA STRANKA SU GARANT DA CE SRBIJA PREZIVETI I DA CE OSTATI SUVERNA I NEZAVISNA DRZAVA SA SVOJE DVE POKRAINE KOSOVO I METOHIJA I VOJVODINA SVE DRUGO JE GUBENE VREME I STRANE OBAVESTAJNE SLUZBE NECE USPETI DA PODKUPE SRBSKI OBICAN NAROD KOJI VIDI STO SE NARODU I DRZAVI SPREMA.IDU DANI NEMA SIPTATSKE DRZAVE NITI AMERICKE KOLONIJE ZIVELA VILA I MOTIKA ZIVELA SRBIJA.