ŠTA ĆE VUČIĆ PORUČITI U PČINJSKOM OKRUGU: Narodu otvoreno o pritiscima i Pokretu za državu

J. S.

09. 03. 2023. u 13:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, posetom u subotu Pčinjskom okrugu, praktično započinje seriju susreta sa narodom širom naše zemlje, a sve za željom da direktno prenese sa kakvim izazovima i pritiscima se suočava državni vrh, posebno u svetlu pregovora o KiM i globobalnih pomeranja koje je izazvao rat u Ukrajini.

ШТА ЋЕ ВУЧИЋ ПОРУЧИТИ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ: Народу отворено о притисцима и Покрету за државу

FOTO: Arhiva novosti

Biće to prilika da Vučić građanima predstavi i ideju za formiranje Narodnog pokreta za državu, a koji bi okupio sve one snage u zemlji spremne da interes Srbije stave na prvo mestu.

Očekuje se da predsednik o ovoj ideji, planu posete Pčinjskom okrugu i pritiscima na Srbiju, govori i večeras od 21 sat, u emisiji "Ćirilica", na TV "Hepi".

Prema dosad poznatom planu, Vučić će posetu Vladičinom Hanu, Surdulici, Bujanovcu, Bosilegradu i Trgovišu započeti u ranim jutarnjim satima, s obzirom na to da je centralni miting planiran u Hali sportova u Vranju, od 11 sati.

Kako nezavanično saznajemo, predsednik bi trebalo da se sastane i sa vladikom vranjskim Pahomijem, u manastiru u blizini Vladičinog Hana.

Konkretna tema ovog susreta još nije poznata, mada nema sumnje da će u fokusu biti KiM, posebno zato što je položaj Srpske pravoslavne crkve u južnoj pokrajini veoma važna tema Briselskog dijaloga i pokušaja da se dođe do plana za normalizaciju odnosa između Beograda i Prištine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (212)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri