NIKOLIĆ: Milica Đurđević Stamenovski pokazuje ponovo sav svoj besmisao

Novosti online

04. 03. 2023. u 14:20

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavila je da, dok predsednik Vučić ulaže nadljudske napore da sačuva mir u našoj zemlji, Milica Đurđević Stamenovski pokazuje ponovo sav svoj besmisao, neodgovornost i protivdržavno delovanje govoreći o tome kako bi naša zemlja trebalo da ima "saveznike".

НИКОЛИЋ: Милица Ђурђевић Стаменовски показује поново сав свој бесмисао

Foto SNS

 - Dok predsednik Vučić ulaže nadljudske napore da sačuva mir u našoj zemlji, iako već godinu dana trpimo jezive pritiske zbog dešavanja u svetu, ovaj antidržavni element koji se odaziva na "Zavetnica" pokazuje ponovo sav svoj besmisao, neodgovornost i protivdržavno delovanje govoreći o tome kako bi naša zemlja trebalo da ima "saveznike".

Ne trebaju nama nikakvi saveznici i prazne parole zbog jeftinog političkog poena, već nam treba odgovorna i ozbiljna politika koju jedino na političkoj sceni Srbije ima predsednik Vučić. I zahvaljujući takvoj politici, mudroj i racionalnoj, mi čuvamo mir, svrstavajući se samo na stranu Srbije, uspeli smo da obezbedimo 27 povlačenja priznanja nezavisnosti lažne države.

Jedini cilj ove antidržavne bande je dolazak na vlast, bez podrške naroda, kako bi komotno, za račun stranaca, mogli da ruše Srbiju. I jedina smetnja onima koji za sebe kažu da su vernici, a sa crnim đavolom bi se udružili zarad interesa, jeste predsednik Vučić. Zato što je jedina brana, jedina sigurnost našoj zemlji i jedina sigurnost da će u Srbiji biti mir.

Dan posle izbora, ova kvazipolitičarka koja misli da je država isto što i salon lepote, pokazala je svima da trunku obraza nema kada je sa svima koji su sve protiv interesa našeg naroda na Kosovu i Metohiji uradili sklapala koalicije. I nema te laži koju nije bila spremna da izgovori i nema tog nasilja koje nije bila spremna da sprovodi.

I kada kaže da niko nema mandat da trguje Bogorodicom Ljeviškom, nema, ali nema ni crkvom Sv. Ilije, ni crkvom Sv. Save, ni crkvom Sv. Nikole i ni jednom od 236 crkava i manastira i drugih verskih i kulturnih objekata, čije je spaljivanje i uništavanje upravo ova antidržavna banda dozvolila 2004. godine. I danas oni, koji su oslobodili teroriste, dozvolili pogrom 2004. godine, a i danas u istom redu sa onima koji su 2008. godine dozvolili jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, misle da je neko lud, predstavljajući sebe kao "drzžavotvorne".

Nema naš narod nikakvu amneziju i svega se dobro seća i zato svom snagom daje podršku predsedniku Vučiću koji je za sve ove godine pokazao da mu je interes našeg naroda uvek iznad svega. I koji svoj narod nikada nije lagao i koji je sa svojim narodom delio sve sa čime se Srbija suočava. Zato, mi moramo da čuvamo mir, jer nam bez mira nema ni države. I uprkos lažima onih koji bi državu srušili za pola sata, mi moramo da se borimo i da idemo napred, jer predaje nema, zato što ozbiljnim ljudima nikada nije bila opcija! - napisala je ona u Saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)