UOČI jučerašnje 15. godišnjice nelegalnog proglašenja nezavisnosti južne srpske pokrajine, koja se u Prištini obeležavala uz demonstraciju "sile" lažne države i uz dekor terorističke OVK, albanski premijer Edi Rama dodao je još jedan začin u već uzavreli kosovski lonac - ponovo oživljavajući san o stvaranju "velike Albanije".

Komentari (7)

Kole

18.02.2023. 08:14

Legitimno je da se sada pravi velika Srbija. Da se u Srbiji ovako paradiralo i cepala BiH već bi poleteli iz avijana! Dakle zapad im ovo dozvolio i omogućio kao i sve do sad. Treba to rešiti jednom za sva vremena, prekituti diplomatske odnose sa albanijom, proglasiti okupaciju dela teritorije. Kad dođe vreme vojno rešavati. A do tada jačati ekonomiju i vojsku. Razvijati zdravstvo i tehnologije.

Nikita Petrovic

18.02.2023. 13:10

naravno američki sindrom prizemljenjem veliko albanaca dolazi lista zločinaca a tako mi svega nakupilo se ni ninberg ni hag ne bi mogli da staniu24hx365dana

Car

18.02.2023. 14:21

Može im se. Amerika i truli zapad im je to omogućio. I neka je, ako već mi nismo znali kako da nadjemo način za normalan život svih ljudi na ovom području, a nismo.

BOGDAN

19.02.2023. 07:38

BEZ IKAKVE SUMNJE BICE RAT IZMEDU SIPTARA I OBICAN SRBSKI NAROD NE KAZEM IZMEDU SIPTARE I SRBSKE VOJSKE NEGO KAZEM IZMEDU SIPTARA I OBICAN SRBSKI NAROD SIPTARI IMACETE SANSU DA POKAZETE VASU SILU SVE STO IMATE I KOLIKO SVE JAKI I CIJU ZEMLJU VI UZ POMOS ZAPADNE ZLOCINCE PRISVAJATE.IDU DANI.