NASILJE I KARABIN SU NJIHOV ODGOVOR NA POZIVE NA JEDINSTVO: Jovanov oštro o protestu desničara u Beogradu

Novosti online

15. 02. 2023. u 19:53

ČLAN Predsedništva Milenko Jovanov je poručio da su nadpatriote pokazale svoj pravi odnos prema Srbiji samim tim što su svoj igrokaz organizovali na Sretenje, nakon što su predsedniku Aleksandru Vučiću upućene pretnje smrću na protestu desničara u Beogradu.

НАСИЉЕ И КАРАБИН СУ ЊИХОВ ОДГОВОР НА ПОЗИВЕ НА ЈЕДИНСТВО: Јованов оштро о протесту десничара у Београду

Foto: Novosti

- I nisu se okupili pod prozorom onoga ko je postavio granicu na Jarinju i Brnjaku, onoga ko je izmestio pitanje KiM iz UN, ili onoga ko je svojim glupim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde dao vetar u jedra albanskom separatizmu. Ne, nego nadripatriote, ruku pod ruku sa perjanicama bivšeg režima koji su sve ovo uradili, protestuju protiv predsednika Vučića koji se izborio da 27 država povuče priznanje lažne države Kosovo, da ta lažna država ne uđe ni u UNESKO, ni u Interpol i koji se svakodnevno bori protiv Kurtijevih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji - istakao je Jovanov.

On dodaje da je i to bilo malo, pa su poneli i karabin.

- Karabinom, na srpskog predsednika, na Dan državnosti Srbije. Ni najgorim srpskim neprijateljima nije palo na pamet ovo što su smislili lažni rodoljubi, koji valjda smatraju da je do danas palo malo srpskih glava i da je rešenje da opet udare Srbi na Srbe. Predsednik Vučić je nedavno pozvao na jedinstvo. Ne za sebe, nego za Srbiju - dodao je Jovanov.

Član Predsedništva SNS kaže da nadpatriote to očigledno ne žele, i da su i u Skupštini i danas jasno pokazali da su nasilje i karabin njihov odgovor na poziv na jedinstvo.

- I opet su poslali u svet ružnu sliku o Srbiji, ali je dobro da narod vidi kakva se žgadija krije iza karabina i lažnih patriotskih parola - zaključio je Jovanov.

BONUS VIDEO: Naoružan krenuo na skup protiv Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (194)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju