"NA SVU SREĆU, SRBIJU NE VODE KUKAVICE" Vučić - Dali su naše svetinje albanskim separatistima; Ne damo da Kosovo uđe u UN

Novosti onlajn

02. 02. 2023. u 13:49

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon incidenta u Skupštini Srbije na posebnoj sednici o KiM, da su opozicioni poslanici cirkusom koji su napravili u parlamentu naneli ogromnu štetu Srbiji.

НА СВУ СРЕЋУ, СРБИЈУ НЕ ВОДЕ КУКАВИЦЕ Вучић - Дали су наше светиње албанским сепаратистима; Не дамо да Косово уђе у УН

FOTO: TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Odbranićemo Kosovo i Srbiju od vas, poručio je Vučić poslanicima opzicije koji su prethodno ustali skandirajući "predaja" i "ostavka" i iz poslaničkih klupa sprečili Vučićev govor, nakon čega je došlo do koškanja sa poslanicima i obezbeđenjem. Oni su prekinuli Vučića dok se obraćao predstavnicima Srba sa KiM i odgovarao na poziv lidera Dveri Boška Obradovića da skupština odbaci francusko-nemački predlog za KiM i na njegove optužbe Vučića i vlasti za navodnu izdaju.

Vučić je kazao da su građani mogli da vide huligansko ponašanje i istakao da su ti koji se predstavljaju kao patriote i državni elementi u stvari uvek bili antidržavni elementi.

- Dali su 35 naših svetinja i sve smo ih obnovili, koje su srušili sa albanskim separatistima - poručio je Vučić i ocenio da bi ti poslanici, kada se neko ne slaže sa njima, odmah da tuku.

- Nisu se nadali tome da nećemo da priznamo Kosovo u UN, rekao sam da nećemo dati da Kosovo uđe u UN. Tome se oni jedino nadaju, da priznamo, jer ih jedino zanima. Mi smo pokazali da smo spremni da saslušamo, a oni da nisu spremni da saslušaju - naveo je Vučić. Predsednik je dodao da "na sreću takve kukavice ne vode Srbiju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (106)

BILO IM JE ŽAO DA ME MALTRETIRAJU Kolja o hendikepu: Gledam na to kao na prednost