NA BRANIKU OTADŽBINE TRPE ALBANSKE TERORISTE: Srbi sa KiM koji su žrtve Kurtijevih ekstremista prisustvuju sednici Skupštine (FOTO)

Novosti onlajn

02. 02. 2023. u 13:19

PREDSEDNIK Narodne skupštine Vladimir Orlić na početku današnje sednice pročitao je ko sve pored poslanika i predsednika Vučića prisustvuje sednici - Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, Milan Ravić i saradnici.

НА БРАНИКУ ОТАЏБИНЕ ТРПЕ АЛБАНСКЕ ТЕРОРИСТЕ: Срби са КиМ који су жртве Куртијевих екстремиста присуствују седници Скупштине (ФОТО)

Foto: Novosti

Sa Kosova i Metohije sednici prisustvuju predstavnici Predsedništva Srpske liste, predstavnici privremenih organa samouprave, kao i heroji sa Kosova i Metohije koji su u proteklom periodu bili na meti prištinskih ekstremista - Miloš Stojanović, Nikola Nedeljković, Srđan Petrović, Predrag Pantić, Srećko Sofronijević, kao i predstavnici udruženja kidnapovanih, nestalih i ubijenih sa prostora KiM.

Predrag Pantić, sin Dejana Pantića, Miloš Stojanović iz Gotovuše koji je, podsetimo, ranjen na Badnji dan, Srđan Petrović, vinar iz Velike Hoče, kome su Albanci na silu oteli više stotina litara vina, a sa njima je i Nikola Nedeljković koji je pravo sa fakulteta došao da prati sednicu.

BONUS VIDEO: OPEC SE TRESE PRED ZELENOVIĆEM Brnabić - Njega slušaju kako bi odredili cenu nafte

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (85)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade