POŠTO je završio nacrt izveštaja u kojem Srbiji zamera što nije uvela sankcije Rusije zbog sukoba sa Ukrajinom, "smenjuje" Aleksandra Vulina sa mesta direktora Bezbednosno-informativne agencije, "deli" petu nacionalnu frekvenciju za televizije, osuđuje početak rada medija "Raša tudej", izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik juče je stigao da radi na parlamentarizmu u našoj zemlji. Ovoga puta, kako saznaju "Novosti", pozvao se sam?!

Slaven

28.01.2023. 07:57

Dosli na praznik okultne demokrate. U.martu mozda opet dodju na neki poznati datum da se on zaboravi a gej.datumi oznace.E Srbijo.gde zaluta

Dokle da nam stranci sole pamet

28.01.2023. 08:21

Da imamo hrabru vladu, a nažalost nemamo je, taj tip bi odavno trebalo da dobije nogu u stražnjicu i da se u Srbiji proglasi, kao i američki i francuski ambasadori pa i nemačka ambasadorka, za "persone non grata" i pod hitno najure iz Srbije. Pa posle toga da se svi razgovori svedu na diplomatiju, bez pretnji tuđinaca Srbiji jer naša država ne bi smela da bude ničija kolonija. Ovako, svi oni švrljaju Srbijom, potstiču bune i nemire i soleći nam pamet kroje (svoje) kape Srbiji!

Pik

28.01.2023. 08:37

Sada EU birokrate sprovode diktaturu nad Srbijom zbog svojih brljotina. Briselska birokratija uzrok rata u Ukrajini. Hrišćani zaratili. Sada uvlače i Srbiju u prljave poslove protiv Rusije pretnjama. Otimaju sve od prava i pravde obećavajući novac bez doživotnog izdržavanja! Tako su oteli Kosovo od srbije i još ucenjuju. Stop zlim političaruma

TERAJTE TE EURORUPEJCE U PM

28.01.2023. 08:47

Ili nek se ponasaju kako treba (neutralno) ili OTKAZITE IM GOSTOPRIMSTVO. Smeta im "Rasa tudej" a nesmeta Gebelsov radio, kojeg nazivaju "RFE" toboze radio slobodne evrope, dok u potpunosti siri nacisticku propagandu, kao i 95% zapadnih medija, a ta propaganda je kulminirala rusenjem Trampa i sadasnjim stanjem u Ukrajini. DOKLE VISE TOG BRISELSKOG NACIZMA?

Bonaparta

28.01.2023. 08:55

Лично није ми јасно зашто наш председник уопште разговара са овим споредним и безначајним ликовима?Њих треба да прими неко из Скупштине Србије неки трећи секретар као што су и они. Када почнемо да ихтретитрамо као и они нас онда ће схватити да не могу да дођу у вашу државу и држе вам слово.

doktor

28.01.2023. 09:10

Poceja je finalna demontaza Srbije ! Ako hoces u Evropu moras da postanes kuca u cirkusu ! Po komandi velikih , moraces da skaces kroz vatrene obruce , da se prevrces preko glave , da jases magarca i da ides dubeci na prednjim nogama !!! Deca ce uciti u skoli istoriju koja se nikad nije odigrala i zaboravice ko su i odakle su !? Globalizaciji, ne sme nista da stoji na putu i zato ce oni da postavljaju i menjaju vlade kako njima odgovara . Vucic , Brnabic , Vulin ... nisu njihovi ljudi ! Oni trbaju korumpiranu "kliku " koju menjaju jednom godisnje po potrebi ! Muka mi je od pomisli sta nam se sprema !!!

KKK

28.01.2023. 10:09

Krajnje je vreme da nas Predsednik povede racuna sa kim ce da razgovara i to digne na predsednicki nivo.Nemoze da dolaze " belosvetski Kurta i Murta " da razgovaraju s njim i provociraju.Pokazimo im vec jednom da smo ozbiljna drzava!!!!!!!!

Bojan

28.01.2023. 10:25

Takve nadobudne "steučnjake" ne treba niko da prima u našoj vladi, ko je višeg ranga od portira ili ložača. Valjda bi onda shvatili gde im je mesto?

Srpkinja

28.01.2023. 11:03

Neka gospodinu Bilciku bude u opisu poslova u EU sta god hoce, ali u Srbiji on nema nikakvih poslova niti ce imati. Nase rukovodstvo je izabrano da vodi Srbiju, a ne Bilcik i treba toga da se pridrzavaju. Narod Srbije to ocekuje od Vlade Srbije.

buki

28.01.2023. 11:36

Ipak smo mi država, a naš narod mnogo pametniji nego što to Zapadni okupatori očekuju. Pogledajte samo koliko truda oni ulažu da kod Srba sprovedu obojenu revoluciju, dok su je u drugim državama isprovocirali mnogo lakše.Razlog je što Srbi za razliku od mnogih, na svojim greškama uče i postaju bolji. Setite se samo euforije kojom smo sa vlasti smakli Miloševića i pohrlili nacistima u zagrljaj. Samo nekoliko godina nam je trebalo da shvatimo pogubnost njihove vlasti, razvlastimo neprijatelje naše napaćene Srbije i da im više NIKADA ne pružimo šansu da nas sakate i ponižavaju. Mogu samo da nas mrze, nazivaju krezubim i vređaju nam inteligenciju, ali takvi dušmani vladati Srbijom nikada više neće. Pametan je naš narod i hiljadu bilčika tu neće pomoći.

Boki

28.01.2023. 11:37

Takve evroposlanike ne treba pustati da rade sta im je volja. Ako oni mogu da izveste EP o stanju u Srbiji ( prema njihovom vidjenju ) onda i Srbija kao drzava moze da EP izvesto o zlonamernim potezi a njihovih predstavnika jer je nedopustivo mesanje u unutrasnje stvari drugih drzava.

Luka

28.01.2023. 12:44

Koje kakvi birokrate i činovnici dozvoljavaju sebi da drže lekcije narodu i državi Srbiji i da pteko leđa Srbije grade svoju poitičko-financijsku egzistenciju.U zemljana svojeg porijekla jedva da za njih netko i zna.

Srpkinja

28.01.2023. 13:18

Njega pod hitno proglasiti nepodobnom osobom i proterati ga iz Srbije Ko je on da nezvan dodje, i ko zna sta on mucka i muti, preisputati ga hitno

Natalija

28.01.2023. 13:50

Vladimir Bilcik se mesa u unutrasnje stvari nase zemlje,ali mu je to u opisu posla.Nije omiljen,ali vazno je samo,sta od njega trazi Evopski Parlament.