OKO 200 mladih pripadnika ruske "antiputinovske" emigracije i ovdašnjih ultralevičara održali su na beogradskom Trgu republike "skup podrške političkim zatvorenicima u Rusiji" koji se pokazao kao loše prikrivena antiruska i antisrpska propaganda.

Mile O

21.01.2023. 17:16

Протерајте ту багру у Немачку тамо могу да раде шта оће. Путин је спаситељ људски фамилиарни и културни вредности.Путине дате Бог чува здрава и весела 105 и више.

Moravac

21.01.2023. 18:01

Alo plaćenici, uvek vas je bilo, ali na prste vas mogu prebrojati. Živela suverena Srbija na čelu sa Vučićem, živela herojska Rusija na čelu sa Putinom, živeo Ukrajinski narod koji je protiv nacizma !

Miki Zg

21.01.2023. 18:04

Vidite Srbija je u vrlo složenom položaju .U/ zemlju su ušli mnogi anti-ruski plaćenici iz Rusije ,a na drugoj strani i ruske agenture .Srpske službe ,na veliki oprez !

ZAvram

21.01.2023. 18:13

Србијо, похапси и депортуј ове бандите, који се, тобоже, боре за мир! Већ је нама овде у Србији велика мука од тих, тзв НВО, које нам ужасним захватањима урушавају буџет, док се ругају Србији, пљују по њеном лепом лицу, труде се да је распарчају на најситније делове, да је униште! Истовремено, наша села у централној, некада Моравској Србији, уз Јужну Мораву, немају воде ни за санитарне потребе, немају канализацију, нити превоза до својих општинских седишта, до лекара, до продавнице, до... Укини, Србијо, те про. лете НВО,душу нам поједоше! п.с. Молим моје "Новости" да објаве овај ком. Велики и срдачан поздрав из Крушевца!

Marijan

21.01.2023. 18:20

Ove goste bi bilo pristojno upozoriti, a to da zvanično učini država, da se nalaze u zemlji Srbiji koja im je ukazala gostoprimstvo, a koja nije pozornica izliva njihovih frustracija prema svojoj zemlji i svom državnom rukovodstvu , a time zloupotrebljavajući gostoprimstvo zemlje koja ima dosta i svojih problema, te ih uputiti ih da slične manifestacije organizuju i održavaju na ulicama Moskve umjesto ulica Beograda

Mikabg

21.01.2023. 19:08

Gospodo Ruski migranti, izbeglice ili nešto treće, došli ste u moju Srbiju, koja vas je bratski ugostila!!! Ovako se ne uzvraća prijateljima na gostoprimstvu. Svoje političke želje i kritike je trebalo da iskažete u Moskvi!!! Ovakvi niste dobrodošli u Srbiju.

Crni Gruja

21.01.2023. 19:25

Treba ih deportovati u Rusiju pošto se kao nevladina organizacija mešaju u naše unutrašnje stvari pa neka to reše sa Putinom kod kuće. To su američki špijuni.

Breza

21.01.2023. 19:34

SFRJ? Da li postoji jos neko normalan ko smatra da treba da zivimo sa neprijateljima i ko nije upucen koliko nam je zla nanela svaka Jugoslavija? Sreca ta nove generacije nemaju krizu identiteta, oni znaju ko su.

Ze

21.01.2023. 20:10

Vidim mi brzo zaboravljamo zlodela NATO I Amerikanaca. Ubijanje naše dece, bombardovanje, proterivanje sa Kosova. Nešto nisam video da su NATO I Amerikanci odgovarali za svoja zlodela.

Stefan

22.01.2023. 00:24

Užasno je što je Beograd antisrpski grad u kome ovakvi protesti ne da su tolerisani već su i poželjni. Dočekali smo da nas stranci pljuju u rođenoj zemlji. Zamisli da su Srbi izbegli iz rata krenuli po Nemačkoj, Americi, Australiji ili drugim zemljama umesto da se privikavaju i aklimatizuju na novi život u stranoj zemlji, krenuli da šire svoje političke poglede kroz proteste. Sve ih pohapsiti i proterati iz zemlje.

Paja

22.01.2023. 06:05

У сваком другом случају полиција је реаговала и растеривала демонстранте и гле чуда овог пута није као да је наручено, е народ ће средити стање са невладиним организацијама па и са овом НВО а држава ће бити одговорна за све

BOGDAN

23.01.2023. 06:41

POKUPITE SVE RUSKE DEZERTERE STRPAJTE U TRANSPORTNI AVIJON I PRAVO MOSKVA I NEKA TAMO POLICIJA DOCEKA SVOJE DEZERTERE I AGITANTE.BEOGRAD NESME DA POSTANE POLIGON GLOBALISTICKE PROPAGANDE.