"ZAR VAM NIŠTA NIJE SVETO": Tepavčević poslala snažnu poruku o ranjavanju srpskih dečaka na KiM (FOTO)

Novosti online

06. 01. 2023. u 22:44

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Srbije, Darija Kisić Tepavčević, prokomentarisala je na svom Instagram nalogu ranjavanje srpskih mladića na KiM.

ЗАР ВАМ НИШТА НИЈЕ СВЕТО: Тепавчевић послала снажну поруку о рањавању српских дечака на КиМ (ФОТО)

Foto Ž. KNEŽEVIĆ

"Pucnji na srpsku decu, samo zato što su Srbi i zato što su na ovaj sveti dan nosili Badnjak i srpsku zastavu, nastavak su bezočnog terora vlasti Aljbina Kurtija nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

Permanentno nasilje nad Srbima danas je kulminiralo napadom na srpsku mladost, na srpsku budućnost, na ono što treba da je svima najsvetije, na decu, na dečaka Stefana od 11 godina i Miloša, od 21 godinu.

Posle ovoga svaki normalan čovek bi se zapitao dokle to može da ide zlo, i šta to deca mogu da skrive da se na njih puca i da im životi budu ugroženi. Svaki normalan čovek, ali ne i Aljbin Kurti i oni koji sprovode njegovu politiku, politiku nasilja, zla i mržnje prema svemu što je srpsko.

Za takve imam samo jedno pitanje: Zar vam zaista ništa nije sveto?

Stefanu i Milošu, koji su budućnost srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, želim brz oporavak i da se što pre vrate svojim porodicama" - poručila je Tepavčević na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO: MALI STEFAN NA KOG SU PUCALI ALBANCI - Ranjenog dečaka prevoze u Gračanicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene