PS: Marinika, šta bi sa tvojim prijateljem, narko-dilerom iz Pančeva, Novakom Filipovićem?

Novosti online

20. 12. 2022. u 16:00

POKRET socijalista reaogovao je na izjavu poptredsednice SSP Marinike Tepić da "nije utvrđeno ko je naložio da se asfaltira put do kuće Veljka Belivuka u Ritopeku".

ПС: Мариника, шта би са твојим пријатељем, нарко-дилером из Панчева, Новаком Филиповићем?

Foto: Društvene mreže

- Marinika Tepić, Đilasova radnica, iznela je niz gluposti i laži na račun Aleksandra Vulina, a sada je pokazala da ne ume niti da gleda u kalendar, niti da računa. Kada je asfaltiran put do kuće u Ritopeku, Aleksandar Vulin nije bio na čelu MUP-a Srbije, ali je bio na čelu MUP-a Srbije kada su ubice i mesari iz kuće u Ritopeku završili tamo gde im je mesto-iza rešetaka. Godinama mi slušamo Marinikine laži i budalaštine, ali nikako da nam Marinika pruži i neke odgovore.  Pa da ponovimo. Marinika, a šta bi sa prijateljem narko-dilerom iz Pančeva Novakom Filipovićem, da li se još uvek viđate? Kakva je priroda vašeg odnosa, da li je istina da je Filipović tražio tvoju zaštitu, a ti njemu obećavala policijsku značku kad dođeš na vlast? - pitaju iz PS.

Oni traže da Marinika Tepić objasni koji je tačno razlog zašto je, kako navode, Filipoviću mimo zakona dodelila državni novac dok je bila pokrajinski sekretar za sport.

- Pre nego što ponovo slažeš o Vulinu, najpre odgovori da li se još uvek viđaš i sarađuješ sa dilerom Filipovićem - poručili su u Pokretu socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VUČIĆ DANAS NA VOJNOJ VEŽBI: Predsednik prisustvuje taktičkoj vežbi Vihor 2024 na poligonu „Pešter“