PS: Marinika, šta bi sa tvojim prijateljem, narko-dilerom iz Pančeva, Novakom Filipovićem?

Novosti online

20. 12. 2022. u 16:00

POKRET socijalista reaogovao je na izjavu poptredsednice SSP Marinike Tepić da "nije utvrđeno ko je naložio da se asfaltira put do kuće Veljka Belivuka u Ritopeku".

ПС: Мариника, шта би са твојим пријатељем, нарко-дилером из Панчева, Новаком Филиповићем?

Foto: Društvene mreže

- Marinika Tepić, Đilasova radnica, iznela je niz gluposti i laži na račun Aleksandra Vulina, a sada je pokazala da ne ume niti da gleda u kalendar, niti da računa. Kada je asfaltiran put do kuće u Ritopeku, Aleksandar Vulin nije bio na čelu MUP-a Srbije, ali je bio na čelu MUP-a Srbije kada su ubice i mesari iz kuće u Ritopeku završili tamo gde im je mesto-iza rešetaka. Godinama mi slušamo Marinikine laži i budalaštine, ali nikako da nam Marinika pruži i neke odgovore.  Pa da ponovimo. Marinika, a šta bi sa prijateljem narko-dilerom iz Pančeva Novakom Filipovićem, da li se još uvek viđate? Kakva je priroda vašeg odnosa, da li je istina da je Filipović tražio tvoju zaštitu, a ti njemu obećavala policijsku značku kad dođeš na vlast? - pitaju iz PS.

Oni traže da Marinika Tepić objasni koji je tačno razlog zašto je, kako navode, Filipoviću mimo zakona dodelila državni novac dok je bila pokrajinski sekretar za sport.

- Pre nego što ponovo slažeš o Vulinu, najpre odgovori da li se još uvek viđaš i sarađuješ sa dilerom Filipovićem - poručili su u Pokretu socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GRČKA NAUČNICA O OTVARANJU HRISTOVOG GROBA: Oko tog mesta vlada jaka energija - instrumenti su nam se isključili (VIDEO)