"KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI" Supruga uhapšenog Trajkovića poručila - "Sada kada su skinuli unforme, sada su svi ratni zločinci"

Tanjug

17. 12. 2022. u 10:28

SUPRUGA uhapšenog bivšeg pripadnika takozvane kosovske policije Slađana Trajkovića, Suzana izjavila je jutros da njen suprug u 10 časova izlazi pred sudiju i ističe da se cela porodica plaši konačne odluke.

КАДИЈА ТЕ ТУЖИ, КАДИЈА ТИ СУДИ Супруга ухапшеног Трајковића поручила -  Сада када су скинули унформе, сада су сви ратни злочинци

Foto: Printscreen/Jutjub

- Plašimo se konačne odluke jer svi znamo kakav će biti ishod. Kadija te tuži, kadija ti sudi - rekla je Trajkovićeva.

Dodala je da nema novih informacija o suprugu, te da je od njegovog advokata saznala da se osećao loše i da su mu juče uručeni lekovi.

Trajkovićeva je navela da joj je policajac koji radi u policijskoj stanici u južnom delu Mitrovice, kada je išla da se raspita, rekao da se njen suprug nalazi u Prištini i da će mu se suditi za ratne zločine.

Podseća da je njen suprug od 2013. godine radio u tzv. kosovskoj policiji i da je prošao bezbednosne provere.

- Ja sam burno reagovala, kakvi ratni zločini?! On je bio pripadnik kosovske policije od 2013. i rađene su provere. Sada kada su skinuli unforme, sada su svi ratni zločinci - prokomentarisala je Trajkovićeva i istakla da Srbi trpe teror Aljbina Kurtija.

- Nema pravde za Srbe na Kosovu, apelovala sam na međunarodnu zajednicu. Ovde se ne poštuju ljudska prava pogotovo prava Srba - zaključila je Trajkovićeva.

Trajkovićeva je juče rekla da je njenom suprugu određen pritvor od 48 sati i da je on dijabetičar, a da kod sebe nema potrebne lekove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VOZAČI, OPREZ! Crne tačke Beograda - pet najopasnijih raskrsnica sa najvećim brojem udesa