SRPSKA LISTA JASNO STAVILA DO ZNANJA: "Nema predaje, jer odavde nema nazad"

Novosti onlajn

09. 12. 2022. u 13:45

SRPSKA lista najoštrije je osudila klevetničke poteze koje realizuju osvedočeni neprijatelji srpskog naroda stavljanjem na nekakve crne liste potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića i ostale Srbe koji su dokazane patriote i nosioci otpora okupaciji severa Kosova i Metohije od strane Aljbina Kurtija.

СРПСКА ЛИСТА ЈАСНО СТАВИЛА ДО ЗНАЊА: Нема предаје, јер одавде нема назад

Foto: D. Zečević

- Paralelno sa sprovođenjem institucionalnog nasilja i represije od strane do zuba naoružanih specijalaca prema Srbima južno i severno od Ibra, osvedočeni srbomrsci su aktivirali svoje agenture sa ciljem slamanja otpora srpskog naroda kroz etiketiranje slobodomislećih Srba koji ne pristaju na predaju i povlačenje pred naletima hordi iz Prištine - stoji u saopštenju.

Svim Srbima na Kosovu i Metohiji, ali i širom Srbije je jasna matrica po kojoj u trenutku kada Priština maltretira srpski narod, svako ko podigne glas u nameri da brani prava i slobodu našeg naroda bude prokazan kao kriminalac, zločinac itd.

- Nema te liste crne, crvene ili neke druge boje koja može da umanji poštovanje koje među Srbima na Kosovu i Metohiji, ima potpredsednik naše strane gospodin Milan Radojičić. Štaviše, ovi providni potezi i etiketiranje bez ijednog dokaza protiv njega, a koji idu u korist Aljbinu Kurtiju da sever predstavi kao leglo kriminala, pokazuju svu nervozu onih koji više od dve decenije žele da Srbe vide na kolenima, asimilirane ili proterane sa svojih ognjišta.

Da nije žalosno, bilo bi smešno da se u trenutku kada se nad našom decom vitla dugim cevima albanskih specijalaca, Britanci sete da mogu da pomognu svom čedu u Prištini tako što će nastojati da kaljaju obraz časnih Srba, ali nikada se neće setiti da osude maltretiranje Srba u Velikoj Hoči, Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici, Štrpcu ili mnogim drugim mestima širom Kosova i Metohije. 

Poštovana gospodo, razumeli smo poruku, naš odgovor ostaje isti: Nema predaje, jer odavde nema nazad! - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)