VUČIĆ ODGOVORIO GORANU MARKOVIĆU: Moja tiranija počiva na tuđim neispunjenim ciljevima

Novosti online

28. 11. 2022. u 22:37

OBRAĆAJUĆI se javnosti iz Osla, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na reči reditelja i scenariste Gorana Markovića.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО ГОРАНУ МАРКОВИЋУ: Моја тиранија почива на туђим неиспуњеним циљевима

Foto: Printskrin/TV Pink

Marković je naime, između ostalog, rekao da "Ropćemo pod tiraninom već deceniju i nemamo želju da promenimo sudbinu.

- Da je dobio novac bio bih najbolji na svetu. Jer moja tiranija počiva na neispunjenim tuđim ciljevima. Meni mogu da psuju majku, da vode prljavu kampanju, da nema nijedno izvini posled toga, da priznaju da su lagali, nikom ništa. Je li to sve moguće u zemlji u kojoj tiranija vlada? Danas sam saznao da je preminuo Nogo, ostali smo bez mnogo velikim ljudi u prethodnim danima, pa sam se njihovim opusom bavio - rekao je Vučić.

- Goranu Markoviću će uvek biti svejedno šta ću ja da kažem jer on ima filmove i serije koje je uradio i koje će zauvek da ostanu - dodao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (65)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora