MINISTAR BASTA POSETIO LASTU: Brend koji predstavlja veliki potencijal za buduće investitore

Novosti Onlajn

10. 11. 2022. u 18:16

MINISTAR privrede Rade Basta danas je obišao Lastin Autocentar i imao radni sastanak sa rukovodstvom Saobraćajnog preduzeća Lasta u Beogradu.

МИНИСТАР БАСТА ПОСЕТИО ЛАСТУ: Бренд који представља велики потенцијал за будуће инвеститоре

Foto: Ministarstvo privrede

Tom prilokom razgovarali su o dosadašnjem načinu poslovanja SP Lasta, kao i o nalaženju zajedničkog rešenja za budući poslovni model, kako bi Lasta sačuvala i unapredila svoju prevozničku uslugu.  

- Lasta je veliki potencijal za budućeg investitora i ulagače. Sa dugom tradicijom od 75 godina, Lasta je brend koja ima dobre kadrove i važno je da zajedno nađemo poslovni model i sačuvamo radna mesta. Kada sam video sa kakvom predanošću i pažnjom zaposleni održavaju Lastine pogone, uverio sam se da radnici Lastu doživljavaju kao svoju kuću - izjavio je Basta.

Foto: Ministarstvo privrede

Na kraju  radne posete ministra Baste, generalni direktor SP Lasta Vladan Sekulić u ime preduzeća zahvalio se ministru, što je na početku svog mandata u novoj Vladi Srbije, posetio baš Lastu u godini kada ona obeležava značajan jubilej - 75 godina poslovanja,  prepoznavši njen strateški značaj za privredu Srbije.

Foto: Ministarstvo privrede

Sastanku su prisustvovali Saša Milićević predsednik Nadzornog odbora SP Lasta, Vladan Sekulić generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora direktora SP Lasta, zatim članovi Izvršnog odbora direktora: Ivana Pavić-finansijski direktor, Miloš Selaković - direktor za pravne poslove, Rade Vidosavljević - direktor za tehničke poslove, Mladen Lazarević - direktor za saobraćaj, kao i predsednici dva reprezentativna sindikata Nebojša Mirović iz Samostalnog sindikata i Dejan Spasojević iz Nezavisnog sindikata SP Lasta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024