IZ "kuhinje" premijera privremenih institucija u Prištini Aljbina Kurtija juče su stigle dve loše vesti za Srbe na Kosovu, a sa ciljem da se naši sunarodnici dodatno zaplaše, izazovu nove nestabilnosti i sever etnički očisti.

Marko

26.10.2022. 07:27

Pre ce biti iz zapadne nego iz Kurtijeve kuhinje. Otkud njemu hrabrost da ignorise zahteve zapadne medjunarodne zajednice, SAD pre svega. Zapad intenzivno radi na tome da stavi pod punu kontrolu sve preostale zemlje u svetu koje jos nije a tu je i Srbija. Zbog toga imamo rat u Ukraini a ako se Srbija suprostavi kao Rusija bice i kod nas rata. Ako u poslednjem trenutku odustanu od oduzimanja vozila racunaju da ce neki pristati da preregistruju od straha i time naprave razdor medju Srbima a drugi ce zbog sigurnosti svoje dece i porodica da pocnu da razmisljaju o iseljavanju. Obrni okreni cilj je KiM bez Srba ili da cine manje od 1% stanovnistva. Zbog toga jebio rat 1999 g.

Mama

26.10.2022. 13:37

Kako ste dali pristanak da se pitanje KiM tesava u UE tako mozr da se povuce jet nista nije sprovedeno od odluka pa se vrayite u UN. Dosta gluposti.