PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da zamenik ministra spoljnih poslova Rusije nije pod sankcijama nigde u svetu i da je došao ovde na konsultacije sa ruskim ambasadorima iz celog regiona, pošto u drugim zemljama ne može to da uradi.

Komentari (34)

Nesa

20.10.2022. 22:32

Protivnici Srbije prate svaki korak vlasti,i optuzuju vlast da se tajno vidja sa stranim diplomatama,sto nije tac o.Jako su smesni jer ne biraju sredstva nego samo da nas unazade.

misterijanemoguca

21.10.2022. 00:21

sada kažu krili smo nešto. Došli su redovnim avionom, video se i sa Selakovićem, koji mu je poželeo dobre susrete. Ja nisam imao formalni susret, već smo imali neku vrstu radnog doručka, pošto tog čoveka dugo poznajem. I sada ljudima želim da kažem, određeni mediji su preneli da je "Vučić rekao Grušku da je Srbija pod velikim pritiscima". Sve što kažem vama, Amerikancima, kažem i Rusima. Postavlja se pitanje, da sam ja hteo da sakrijem susret sa njim. Što bih ja želeo to da sakrije? Pa možda, da bih sačuvao Srbiju. Pa što ste me onda denuncirali, predsednika svoje zemlje? Šta ste vi, profesionalni denuncijanti? - pitao je predsednik na TV Prva.

Tara

21.10.2022. 08:56

Vucic se od pocetka drzi principa da je svima sve iskreno govorio koja god da je strana, ne igra prljavo jer zna da bi se to Srbiji obilo o glavu tako da surovo i precizno kao i uvek

njanja

21.10.2022. 09:00

Predsednik Vučić sve infomracije objavljuje javno kako Rusiji tako I Americi on je otvoren zua saradnju putem dijaloga a uz poštovanje međunarodnog prava.