SEDNICA Saveta bezbednosti UN, na kojoj je predstavljen šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN o radu misije UN na KiM (UNMIK), počela je večeras u Njujorku.

Komentari (18)

Nikola

19.10.2022. 05:55

Sta Lazni prestavnici Govore javno i I za Zatvorenih vrata je kao Nebo I Zemlja Kosovski Albanci su Veliki Foliranti Prestavljaju Srbiju Kao da To bila njihova Albanska Drzava pa Srbija im otela . Ruski Predstavnik u UN nije da je on Branio Srbiju On je Čovek Kazao sve kako Se ovih Godina Albanci Iživljavaju nad Srbima i ZBOG Čega to Bahato Ponasanje treba da Pitamo USA

Rodoljub

19.10.2022. 07:01

Još uvek ima onih koji bi uveli sankcije Rusiji. To su oni, kojima rodoljubje ne znači ništa, oni koji bi prodali veru za večeru. Hvala dragom Bogu sve ih je manje.

Andjelko

19.10.2022. 07:50

Evo vam ga odgovor na pitanje u čemu je veličina ruskih političara. Oni govore istinu i upućeni su u činjenice, a ne lupaju budalaštine kao Bajden, burdelj iljubičica makron šorc i ostale spodobe iz sveta tame. Gospodo ne drmajte kavez. Još malo pa nećete imati našu krv na meniju.

Aleksa

19.10.2022. 09:22

Ona spijunka cijaška Mihajlovic bi uvela odmah sankcije i priznala Kosovo. Doci ce dan kad cemo se obracunati sa svima izdajnicima i oduzeti im svu imovinu, a njih zatvoriti na dozivotne robije. Ovoga se puta nece sakriti u London i Njojork.

Šumadinac

19.10.2022. 10:54

Više je rekao Vasilij Nebenzja nego naš ministar.Meni je lično zapalo za oko što je pomenuo ZSO.Što je ispustio Selaković.Mada....

vladimir

19.10.2022. 16:10

Svaka čast gospodine Nebezaja. Dobro baratate činjenicama tako da ceo krvoločni zapad nema odgovor, jer su činjenice tačne,precizne i neoborive. Srpski narod zna koliko vredi bratska pomoć na najvišim svetskim nivoima. Zato i Srbija nikad neće uvesti sankcije bratskoj Rusiji. Može taj divlji zapad da umišlja šta hoće, mogu štampati bezvredne dolare neograničeno, mogu klečati pred nama, džaba im. Njihovo vreme maltretiranja sveta je prošlo. Samo još isprani mozgovi zapadom mogu biti drogirani i nevideti rađanje više polarnog sveta gde će sve zemlje biti suverene, samostalne i nezavisne.

Mrki

19.10.2022. 19:27

On uopšte nije branio Srbiju , samo je govorio istinu. Da je zahtjevao da se Kosovo uvede u drzavni sistem Srbije i dao neku vrstu ultimatuma, ovim fasistima koji ne poštuju ni jednu rezoluciju UN, e onda bi se moglo reci da brani interese Srbije.

Vesna

20.10.2022. 04:56

Sve jasno.Rezolucija tu, niko je nepostuje. Albanci rovare Evropa ih podrzava. Prizivaju rat, a vide da Ukrajina postoje pepeo koji ce vetar odneti. Ka cemu se stremi osim samounistenju. Koja kolicina ludila.Mnogo trguju drogom pa je i konzumuraju.Tu je odgovor.

Dragan R

20.10.2022. 08:45

@Mrki...Ako to što ruski ambasador u SB UN zvanično, na sednici SB UN u ime Rusije kaže da je za njih jedino prihvatljivo rešenje ono koje prihvati Srbija, koje je u skladu sa R1244 i koje odobri SB UN, nije odbrana Srbije, onda ne znam šta je. Da li ste čuli bilo kog državnog funkcionera Srbije da je u pregovorima sa Šiptarima, ili na bilo kom od bezbrojnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima i pomenuo a kamo li tražio vraćanje KiM u pravni poredak Srbije? Ako to mi sami ne tražimo po kojoj logici i kakvom moralu očekujete da to traže drugi umesto nas, sve i da je reč o dokazanim prijateljima Rusima? Inače, ruski ambasador je rekao i jednu neistinu. Sistematsko kršenje prava Srba i progon našeg naroda na KiM nisu počeli 1999 godine. Te godine su samo obnovljeni, a počeli su još u tursko vreme i trajali sve do kraja osamdesetih, sa malim zatišjem između dva svetska rata.