MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je nakon izjava ukrajinskog ambasadora rekao da se ne seća zahteva za posebnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija kada je naša zemlja bila napadnuta od strane NATO-a.

Mile

04.10.2022. 13:33

Boga mi ume Vulin da odgovori za stotku,ma kaki za stotku za milion,ako ima takva ocena! Samo što ovi iz Ukraine,s obzirom da ih je zapad naterao na ulazak u "septičku jamu",oni misle da im svet mora podilaziti ili se klanjati! Oni ne shvataju da boli d*** ostatak sveta za njih,a ponajviše amerikance i vlast Ukrajine-ako se ista može nazvati vlašću! Kada bi Ukrainci mogli da shvate da ih trenutna vlast vodi u takav haos,oni bi ih danas zubima trebali rastrgnuti! A ovaj ambasador,koji je govorio na N1,njemu je posao da to priča,a inače i njega boli d***,za Ukraince i običan narod odatle,primajući ogromnu platu,uživa diplomatski imunitet,sve moguće beneficije,a siguran sam da posle isteka mandata,zna da se u Ukrajini neće vraćati! Tako isto kao što boli d*** svet za Ukrajinu,isto je bolelo dupe svet za nas što su nas ove BITANGE Zločinački bombardovale,i tada je svet bio za bombardovanje i ubijanje SRBA,jer su SRBI "za ubijanje"-"oni su neljudi",i to je bilo davno-nemojte vi SRBI o tome da pričate,stavićemo vam SANKCIJE!

Sava

04.10.2022. 16:45

Браво Вулине, нико није осудио агресију на Србији и Црну Гору a o Санкцијама да и не говорим.Двоструки Стандарди постали пракса!