GOSTI ovonedeljnog "Hit Tvita" su premijerka Srbije Ana Brnabić, nekadašnji potpredsednik Vlade Republike Srbije Nebojša Čović i novinar „Politike“ Aleksandar Apostolovski.

Komentari (3)

RAKONI

25.09.2022. 23:33

Da ima pritisak ima ali da se malo preteruje i to mislim da ima !! 85% zemalja nije uvelo sankcije Rusiji !! U cemu je razlika i zasto USA/NATO ne vrsi toliki pritisak na njih a znam da ima daleko vecih igraca po tom pitanju od Srbije !! Srbija ima veliki problem sa Zapadom i to je sa svim razumljivo jer koliko god glumeli da su nam prijatelji svi znamo da je to cista Holivudska laz ! Srbija mora da nadje svoje mesto pod ovom nebeskom kapom i nazalost( ili ne ) to nije u sklopu Zapada, bar ne u ovom momentu ni u neko dogledno vreme !! Moguce je da gresim ali mislim da je nasem Predsedniku dat altumatum Zapad ili Istok i da ce morati da prelomi koplje. Sva prica da ostanemo neutralni ma koliko lepo zvucilo mislim da nije vise moguce !! Svet se deli strmoglavom brzinom, iskreno ne bih da sam u cipelama naseg Predednika u ovom momentu !! Bog mu pomogao i ZIVELA SRBIJA !!

Pero

26.09.2022. 00:57

Tacno je da Srbija od 90 stalno je pod pritiscima jer uvek snije mogao da vidi kuda svet ide nego tragala za svoju istinu koja je bila na pogresnu stranu