ODBLOKIRANI TVITERI SRPSKIH POLITIČARA : Ponovo u funkiciji nalozi Arnoa Gujona, Nevene Đurić, Sandre Božić...

Марија Стевановић
Marija Stevanović

19. 08. 2022. u 21:10

TVITER nalazi 13 narodnih poslanika aktuelnog saziva, šest iz prethodnog mandata, kao i direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u Regionu, Arnoa Gujona, bili su suspendovani, a tek posle gotovo dvadesetletvoračasovne blokade, ponovo su aktivni.

ОДБЛОКИРАНИ ТВИТЕРИ СРПСКИХ ПОЛИТИЧАРА : Поново у функицији налози Арноа Гујона, Невене Ђурић, Сандре Божић...

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Mogućnost objavljinja poruka na ovoj društvenoj mreži je privremeno bila ukinuta i tribunima Neveni Đurić, Sandri Božić, Milici Nikolić, Jeleni Obradović, Aleksandru Markoviću. Nalog je bio blokiran i Krsti Janjuševiću, Dušanu Radojeviću, Jeleni Žarić Kovačević, Aleksandri Tomić, Staši Stojanović, Zoranu Tomiću i Andrijani Vasić i Olje Petrović. Kada je reč o bivšim poslanicima, bez Tvitera ostali su Srbislava Filipović, Janko Langura, Sonja Vlahović, Ana Pešić, Miloš Terzić i Vesna Krišanov.

Poslednji Gujonov "sporan tvit", pre nego što su mu iključili nalog, bio je na temu podrške građana Srbije Kosovu. Kako je podelio sa svojim pratiocima, "problematična" je bila anketa, u kojoj se kaže da polovina građana smatra da je "Kosovo izgubljeno", sprovedena od 4. do 14. marta.

- Ukinut mi je nalog sa 34.000 pratilaca nakon jedne objave u kojoj sam raskrinkao kontroverznu anketu od marta meseca, koje je uradila jedna nevladina irganizacija koja sarađuje sa stranim vladama - objašnjava Gujon za "Novosti". - Ovo nije prvi put da me cenzurišu, to se događalo kada sam govorio o humanitarnoj kaastrofi u srpskim enklavama na KiM za francuske medije, ali i neke srpske. To nije samo ukidanje naloga, to je zabrana slobode govora jednom vladinom zvaničniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAŠTO BEBE NE TREBA LJUBITI? Dr Milićević za Novosti: Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

ZAŠTO BEBE NE TREBA LjUBITI? Dr Milićević za "Novosti": Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

PEDIJATAR dr Saša Milićević rekao je za "Novosti" da neće svaka beba obolela od velikog kašlja završiti na bolničkom lečenju. Kako se bebe leče? Koja se terapija primenjuje? Koliko traje vakcinalni imunitet? Samo su neka od pitanja koje smo postavili pedijatru dr Milićeviću u prvoj epizodi podkasta "Nije samo naslov ".

06. 02. 2024. u 15:17

Komentari (0)

NOVA BRUKA KIJEVA: Amerikanci otkrili šta se desilo u Avdejevki