DEVOJKE IZ SRBIJE OBJAVILE STRAŠAN SNIMAK IZ GRČKE: Nepoznata žena počela da je vuče ka kolima, jedva se otrgla (VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2022. u 18:08

NA TVITERU je objavljen snimak koji je objavila devojka iz Srbije, a u kom objašnjava kako su ona i njena sestra napadnute u Grčkoj.

ДЕВОЈКЕ ИЗ СРБИЈЕ ОБЈАВИЛЕ СТРАШАН СНИМАК ИЗ ГРЧКЕ: Непозната жена почела да је вуче ка колима, једва се отргла (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@Andjela184

- Sestra i ja smo napadnute od strane nepoznate žene u mestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podelite da bi što više ljudi videlo i znalo - stoji u opisu videa.

Ona je dalje objasnila šta se desilo.

- Naime, krenule smo da prošetamo do plaže ujutru oko 7 sati, kada nas je presrela i na grčkom pokušala da objasni kako je slepa i kako joj treba pomoć da pređe magistralu. Žena je delovala normalno čak je nosila i uniformu hotela, što mi je donekle dalo sigurnost da mogu da joj pomognem - napisala je korisnica Tvitera "@Andjela184".

- Na pola pređenog puta krenula je da me vuče dijagonalno, u pravcu nekoliko parkiranih automobila. Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabeležila deo, snimak je prilično uznemirujuć. Pazite se ljudi!

Iz videa se međutim ne može zaključiti koje su bile stvarne namere ove žene, i ko je ovde zapravo žrtva. U komentarima bilo je onih koji su smatrali da su devojke trebale da prijave slučaj policiji, ukoliko se radilo o napadu.

Na pitanje da li su to učinile, jedna od napadnutih devojki je odgovorila:

- Nismo prijavile, danas nam je bio poslednji dan na moru, tako da bi agonija sa tim potrajala ko zna koliko. A i samo smo turisti protiv njihove građanke, pitanje je koliko bi bili objektivni.

Dodala je i da su se vratile za Srbiju i da su na bezbednom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili