Morbidna kampanja ustaških medija protiv Srbije i srpskog naroda se nastavlja, a sada je portal Indeks objavio najbolesniji tekst ikada objavljen, pod naslovom "Sukobi na Kosovu traju 30 godina".

buki

02.08.2022. 12:47

Kao da je juče bilo. U proseku se svakog drugog dana setim tog namučenog čoveka, jer u poslednje vreme Zapad često plasira slične laži za koje ja uvek pomislim ''SLUČAJ MARTINOVIĆ''. Ja se preko 35 godina nisam oslobodila te traume koju sam samo pročitala, a kako je njemu bilo to samo Bog zna. Zbog toga i mnogo čega drugog, kada mi i danas neko pomene ''lepa titova vremena'', ne znam da li da plačem, smejem se ili jaučem nad ispranim srpskim mozgovima.

Mikica

02.08.2022. 13:33

Normalnom čoveku se smuči dok čita strahote koje su Martinoviću učinjene, a neko će istinu da izvrgne i jadnog čoveka još optuži za njegovo stradanje. STRASNO!

Ukisa

02.08.2022. 13:36

Neka mi opet neko kaze da je vestacko bratstvo i jedinstvo nesto dobro sto se desilo ovom drustvu. Jadan covek, nakon takvog mucenja verujem da mu je bilo teze zataskavanje slucaja onda. O ovima koji kopaju po tudjim rana ne bi li nas uvredili, da i ne komentarisem, grozno.

Mamasita

02.08.2022. 13:38

Ovakve grozote mogu samo da smisle i urade oni koji su i sami sposobni za to, pa i da izvrgnu istinu. Dovoljno nam je sto znamo da Hrvatsko svestenstvo misli da je Jasenovac bio humani cin i da su oni tamo brinuli o sirocicima....

Milutin

02.08.2022. 14:11

Sukobi naKosovu traju dugo.Godinama Siptari teraju Srbe sa svojih vekovnih ognjista.Samo bolesnici poput Hrvata mogu pricati da to nije istina i podmetati lazi o maltretiranim ljudima.

Martin

02.08.2022. 15:48

Pa da...covek je sam sebe silovao u sred njive. Dabome! E sad znamo istinu. Ovo kad pročitam prosto me izbaci iz ravnoteže. Ali,eto služe se izmišljenim stvarima da bi svoju sujetu nahranili, pa su čak u svoje laži poverovali sami,sou.