VLADIMIR Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke kaže da "odlazak Aleksandra Vučića u Jasenovac žele da spreče po svaku cenu, jer strepe od slike današnje Srbije - države koja nepokolebljivo brani pravo srpskog naroda na istinu, odlučna da svoj narod zaštiti i ne dozvoli više nikada zverstva koja su Srbi trpeli od Pavelića do Tuđmana".

Komentari (39)

Igor

17.07.2022. 19:47

Oni nece na ovaj nacin osujetiti namere da se poseti mesto zlocina, mislim da treba biti uporan i ne odustajati, to sto njima ne odgovara da nas predsednik poseti Jasenovac nije nas problem. Pokusavaju na taj nacin da prikrivaju svoje zlocine za koje niko nije odgovarao.

Marko

17.07.2022. 20:40

Svima smeta jaka i nepokolebiva Srbija koja zeli mir i sigurnost za svoj narod i zato Zele da joj naude. Ali srpski narod se uvek drži zajedno, jer zajedno mozemo sve.

Milisav

17.07.2022. 20:57

Mislili su da ce time ucutkati istinu o jezivom logoru Jasenovcu , naprotiv da li su priliku celom svetu da vidi kako se ne srame tih zlocina i kako se nisu sukobili sa cinjenicama da su napravili vise od genocida na tom stratistu.

Snežana

17.07.2022. 21:41

Hrvati pokazuju koliko im nije stalo do dobrih odnosa sa Srbima. Zabraniti predsedniku države čije su žrtve stradale u Jasenovcu, da položi cveće je sramno i necivilizacijski.