PREMIJERKA SE NAŠALILA NAKON KONFERENCIJE SA ABAZOVIĆEM: "Nije tačno da nismo rešili nijedno pitanje - evo, Nedimović je u odelu!"

Novosti onlajn

29. 06. 2022. u 14:08

PREMIJERKA Ana Brnabić našalila se danas na kraju zajedničke konferencije za novinare sa predsednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem u Palati Srbija.

ПРЕМИЈЕРКА СЕ НАШАЛИЛА НАКОН КОНФЕРЕНЦИЈЕ СА АБАЗОВИЋЕМ: Није тачно да нисмо решили ниједно питање - ево, Недимовић је у оделу!

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Naime, premijerka se našalila na račun ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića koji je prošle godine bivšeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića dočekao u farmerkama.

- Nije tačno da nismo rešili nijedno pitanje, evo, Nedimović je došao u odelu - našalila se Brnabićeva.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Podsetimo, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je u novembru prošle godine dočekao na aerodromu tadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, a crnogorski mediji su mu zamerili što je bio u farmerkama.

Foto Vlada CG

Tada je na konferenciji za medije Radio-televizija Crne Gore upitala premijerku Srbije Anu Brnabić za dres kod ministra Nedimovića.

- Pričali smo premijer i ja oko dočeka na aerodromu i natpisima u medijima i sinoć tokom večere i danas na sastanku. Odakle da počnem... Moja je greška jer je ministra Krivokapića trebalo da sačeka ministar spoljnih poslova gospodin Selaković, ali on se zadržao u Atini, tako da smo mi u poslednjem trenutku odlučili da ga sačeka ministar Nedimović, na kraju krajeva i jer je on potpredsednik Vlade. On često prekrši dres kod, to je njegov manir, dres kod nije nešto što je njemu lično posebno važno i čemu pridaje posebnu pažnju. Razumem posebne protokole, ali morate da razumete i neke individualne preference ljudi. Mi smo se jutros na sednici Vlade šalili da je za uobičajeni dres kod ministra Nedimovića on juče bio poprilično sređen. Zaista nije bilo nikakve zle namere u svemu tome - rekla je Brnabićeva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri