TUŽILAŠTVO i nadležni organi trebalo bi da reaguju na teške optužbe koje je bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović iznela na račun nekadašnjeg šefa, a sada potpredsednika Vlade i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, da ga hitno saslušaju i utvrde sve činjenice.

Komentari (10)

Kole

20.06.2022. 08:22

Sve je ovo vazno ali moze li neko da objasni , kalo je Hrkalovicka bez znanja i iskustva dospela na to mesto. Nebojsa bi trebalo da objasni ulogu firmi povezanih sa njegovim ocem u trgovini oruzjem. Namenska pred bankrotom.

Bambi

20.06.2022. 10:48

Ista prica kao sa Titom i Rankovicem. Jedan klan partije Titu puni usi protiv pripadnika drugog klana te iste partije. Cisto klanovska borba u kojoj prisluskivanje ima najvise efekta jer izaziva najvecu sumnju u lojalnost.Nije dovoljno samo optuziti,ili jeste,bez ozbiljnih dokaza.A ako dokazi postoje onda metla!

Leštanac

21.06.2022. 14:04

Stefanović je trebako već odavno da da ostavke na sve funkcije u SNS i dozvoli da tužilaštvo, bez straha i pritisaka obavi svoju dužnost. Ovako je sve pod znakom pitanja, jer ipak je Stefanović u najužem rukovodstvu SNS. I ne samo on i g-dja Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike odavno je trebalko da budu iza brave. Ali njih štiti kaubojska ambasada.