NOVA EPIZODA U SERIJI SUKOBA U SNS - Đukanović: Ti si fukara; Mihajlović: Glup se sam javi

S. S. R.

03. 06. 2022. u 09:24

POTPREDSEDNICA Vlade i ministarka energetike Zorana Mihajlović i njen stranački kolega, poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović ušli su u četvrtak u još jedan verbalni sukob.

НОВА ЕПИЗОДА У СЕРИЈИ СУКОБА У СНС - Ђукановић: Ти си фукара; Михајловић: Глуп се сам јави

Foto Tanjug

Svađa je ovoga puta počela kada je Đukanović zamerio članici Vlade što je dala intervju za Novu S i rekla da nova Vlada i novi ministri treba da budu napredni, demokratski i bolji nego dosad.

- Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu koja nas "vadi", jer ona je moderna. Prosto nas obasipa demokratijom, otvorena je za medije koji kriminalizuju Vučićevu porodicu, posebno dete. Dobro je da imamo od koga da učimo - rekao je Đukanović.

Usledila je kontra Mihajlovićeve koja je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografije gostovanja Đukanovića upravo na Novoj S i na N1 uz objašnjenje:

- Moja pokojna baka Mileva je za ovakve govorila: "Glup se ne traži, on se sam javlja".

Poslanik SNS je zatim objasnio gostovanja na ovim televizijama:

- Čuvaj mi se, sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka. Tako i ova fukara od ministarke dobro zna da su ova moja gostovanja bila pre nego što su gospoda počela da kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića i sve nas, a ona je odlučila njima da se otvori posle toga.

Predsednik Vučić rekao je da je SNS demokratska stranka i da njeni članovi imaju pravo na različita viđenja, ali da posle toga treba da se nose sa činjenicom da većina odlučuje o raznim važnim stvarima i da treba da poštuju odluku većine:

- Nije pitanje da li mene neko kritikuje ili optužuje. Pitanje je sasvim drugo. Ja sam taj koji ne dajem izjave za te medije, jer sam jedanput rekao, a moguće je da nekada promenim mišljenje, da bih time gazio sopstvenu decu koja su bila meta njihovih laži i neistina i brutalne kampanje protiv moje porodice. Neko je odlučio da bude popularan i da ide u te medije, a neko drugi misli da je to greška, ali da je sve to u redu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

GRENEL JASNO O REZOLUCIJI O SREBRENICI: Ne treba sve ratne zločine označiti kao genocid